Streama Manchester United – Roma: Se live stream & TV (6/5)

Calhanoglu Leao spricka Milan

I Europa League så finner vi matchen mellan Manchester United och Roma. En match som kommer att avgöra vem som når finalen. Hitta tips för hur du kan se Man United – Roma stream från den 6 maj.

Inför matchen så känns läget ganska svalt. Det ska ske ett näst intill ett mirakel för att Roma ska gå vidare från semifinalen. Senaste matchen som lagen drabbade samman slutade med 6-2 till Manchester United. Ett resultat som tas med även i denna match.

Det finns mer en enda sida som erbjuder dig att se Manchester United – Roma live stream från Europa League. Du kan välja mellan två sidor. Läs gärna mer om hur du kan streama Europa League fotboll.

 

Streama fotboll från heta ligor i Europa

Se sport hos Bet365

> Streama här

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Manchester United – Roma, Semifinal i Europa League
Avspark: Den 6/5, kl. 21:00
Arena: Old Trafford
Live stream: EurosportPlayer & DiscoveryPlus
TV: Kanal 9
Speltips: Matchen slutar oavgjort (4.10 hos Mr Green)

 

Oddsen från vårt Manchester United – Roma speltips är hämtade från Mr Green. Vi brukar ganska ofta tipsa om att logga in hos Mr Green odds för att spela på dina matcher. De har ofta bra bonusar, grym kundstjänst och höga odds!

Man United – Roma stream

I Sverige så finns det två sidor som har rättigheter för att sända Europa League via live streams. Du kommer att kunna streama Man United – Roma både hos DiscoveryPlus och EuropsportPlayer. Dessa två streamingssidor är det många i Sverige som redan använder sig av.

Det är inte gratis att se Manchester United – Roma live stream hos någon av dessa alternativ. Båda har deras sändningar bakom en betalvägg. För att låsa upp denna vägg så krävs det att du skapar ett gratis konto. Sedan utrustar du ditt konto med ett abonnemang.

Du kan läsa mer om alla olika paket med fotboll streams som finns att tillgå hos dessa DiscoveryPlus och EurosportPlayer.

För att snabbt och enkelt komma igång med att sända Manchester United – Roma stream från Europa League så har vi lite hjälp här. Bland våra steg så kommer du snabbt igång!

  1. Gå till DiscoveryPlus eller EurosportPlayer
  2. Skapa ett gratis konto
  3. Teckna ett abonnemang med fotboll från Europa League
  4. Börja streama matcher

Om du väljer EurosportPlayer så kommer du även kunna streama Bundesliga online. De har alla matcher från den tyska ligan samlade inne bland utbudet.

Se matchen på TV

Matchen som spelas mellan Man United – Roma kommer att visas på TV. Matchen sänds på Kanal 9 – vilket är en kanal som drivs av just Discovery. Denna kanal ingår bland en lång rad olika kanalpaket – så chansen finns att du kan se matchen direkt på TV.

Det går enkelt att kontakta din operatör av TV-kanaler om du märker att du saknar kanalen som visar Manchester United – Roma på TV.

 

  • TV-kanal: Kanal 9
  • Sändningstid: Cirka 30 min innan avspark
  • HD: Ja
  • Svenska kommentatorer: Ja
Streama Malmö FF - Juventus: Se live stream & TV (14/9)
Streama Malmö FF - Juventus: Se live stream & TV (14/9)
Se hur du kan sända Malmö - Juventus stream från Champions League (CL) den 14 sept, 2021, Vi visar vart du streamar matchen online och på TV.
News icon 13 september, 2021
Author icon Jimmie Nyman
Streama Djurgården - Hammarby (12/9): TV & live stream
Streama Djurgården - Hammarby (12/9): TV & live stream
Derby i Stockholm! Se hur ni gör för att streama Djurgården - Hammarby live! …
News icon 12 september, 2021
Author icon Emil Sandberg
Premiär i SHL - Speltips för alla matcher (11/9)
Premiär i SHL - Speltips för alla matcher (11/9)
Den första omgången i SHL 2021/22 kommer att starta den 11 september, Vi hjälper dig med speltips och bästa odds inför alla matcherna! …
News icon 9 september, 2021
Author icon Jimmie Nyman