Streama IFK Göteborg - FC Köpenhamn: Live stream & TV

  • IFK Göteborg tog sin första allsvenska seger på 13 matcher senast, och ”Rolle” fick därmed en bra start i klubben.
  • FC Köpenhamn har spelat en match i Superligaen denna säsong, och förlorade.
  • Senast lagen möttes var i en träningsmatch 2015, som slutade 1-1 efter mål från Gustav Engvall och Steve De Ridder.
VadIFK Göteborg – FC Köpenhamn, andra kvalomgången till Europa League
VarGamla Ullevi, Göteborg
NärTorsdag 17 september, 18:00
Live streamStreama IFK Göteborg – FC Köpenhamn

Vill du titta på fotboll?

Streama fotboll på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Det är nog många som vill se när IFK Göteborg och FC Köpenhamn gör upp om avancemang i Europa League-kvalet, och vi finns här för att hjälpa er att se matchen. Kolla in hur ni hittar er live stream till matchen på Gamla Ullevi 16/9.

Streama IFK Göteborg – FC Köpenhamn

Efter att övriga svenska representanter redan spelat en match var kliver nu IFK Göteborg in i Europakvalet. Man kliver in i egenskap av cupvinnare, och har i första matchen dragit en tuff lott. Till Gamla Ullevi kommer FC Köpenhamn.

I den här texten går vi igenom och visar hur man bär sig åt för att hitta en IFK Göteborg – FC Köpenhamn live stream. Häng med och hitta er sändning av matchen.

IFK Göteborg – FC Köpenhamn live stream

Det är svårt att hålla koll på vilka olika sajter, appar och kanaler som visar fotboll från alla möjliga olika tävlingar. Vad gäller kvalet till Europa League skiljer det sig dessutom mellan olika matcher.

Just IFK Göteborgs kvalmatcher till Europa League (Hammarbys också) kommer att visas på SportExpressenTV. Det är Expressens egna streamingsajt. Med ett konto och abonnemang där kan du streama IFK Göteborg – FC Köpenhamn, bland annat. Där kan ni även streama Hammarby – Lech Poznan live.

Sändningen på SportExpressenTV håller hög nivå, och då talar i om såväl ljud som bild och kommentatorer. Du kan dessutom se matchen från valfri enhet, så det spelar ingen roll om du sitter där med mobilen, datorn eller en surfplatta. Det går även att koppla sändningen till TV-skärmen, men för att göra det krävs att du har en Chromecast, HDMI-kabel eller liknande.

  1. Gå till sportexpressenplay.se
  2. Skapa ett konto och köp abonnemang/matchbiljett
  3. Titta på IFK Göteborg – FC Köpenhamn

Titta på IFK Göteborg – FC Köpenhamn på TV

Det är dessvärre så att ingen kanal kommer att TV-sända IFK Göteborg – FC Köpenhamn. Expressen är de enda rättighetsinnehavarna i Sverige av den här matchen, så för att titta på den behöver du helt enkelt skapa ett konto och köpa ett månadsabonnemang eller en så kallad matchbiljett.

Du kan även koppla din IFK Göteborg – FC Köpenhamn stream från valfri enhet till TV-skärmen. Det är enkelt, men det krävs en HDMI-kabel, Chromecast eller liknande verktyg.

  • TV-kanal: –
  • Avspark: 18:00

Inför matchen

IFK Göteborg har haft en väldigt tuff säsong, och till slut blev det foten för Poya Asbaghi. In har istället Roland ”Rolle” Nilsson kommit, och den tidigare landslagsspelaren fick en bra start på jobbet. Blåvitt vann sin första match på vad som känns som år och dagar, när man slog Falkenberg med hela 3-0 trots missad straff. Men nu blir motståndet svårare.

FC Köpenhamn kom visserligen 2:a i danska ligan ifjol, men ses fortfarande som Skandinaviens starkaste i dessa sammanhang. Man har hunnit spela en match i Superligaen denna säsong, och den förlorade man med 3-2 mot Odense.

Speltips på fotboll

Los Angeles Galaxy - Los Angeles FC, 9/5: Speltips & stream
Los Angeles Galaxy - Los Angeles FC, 9/5: Speltips & stream
Det kaliforniska derbyt i MLS, mellan Los Angeles Galaxy och Los Angeles FC, väntas bli ett helt öppet möte, där båda lagen har lika stor chans till seger.
News icon7 maj, 2021
Author iconKatten Jansson
Rögle - Växjö, 8/5: Speltips & stream
Rögle - Växjö, 8/5: Speltips & stream
Den 4:e matchen i finalen av SHL slutspelet mellan Rögle och Växjö väntas bli en tajt och målsnål affär.
News icon7 maj, 2021
Author iconKatten Jansson
Liverpool - Southampton, 8/5: Speltips & stream
Liverpool - Southampton, 8/5: Speltips & stream
Liverpool siktar på att ta ett tidigt kommando i Premier League mötet hemma mot Southampton.
News icon6 maj, 2021
Author iconKatten Jansson