Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 14 sep, 2020

Streama Hammarby – Lech Poznan: Live stream & TV

Hammarby Lech Poznan stream

  • Hammarby besegrade Puskás Akádemia i första kvalomgången, då man vann med 3-0.
  • Lech Poznan slog ut Valmiera FC, även de med segersiffrorna 3-0.
  • Lagen möts bara en gång, och det är alltså inget dubbelmöte. Vid oavgjort full tid går matchen till förlängning och sedermera straffar.
Vad Hammarby – Lech Poznan, omgång 1 i Premier League
Var Tele2 Arena, Stockholm
När Måndag 14 september, 21:15
Live stream Streama Hammarby – Lech Poznan

Vill du titta på fotboll?

Streama fotboll på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Har du också lust att live streama Hammarby – Lech Poznan? Intresset för att titta på fotboll från andra kvalrundan till Europa League väntas vara stort, och här går vi igenom hur ni gör för att se matchen online på internet. Följ med och hitta din live stream av matchen den 16/9.

Streama Hammarby – Lech Poznan

Det är inte varje år som Hammarby kvalar till Europa League, och därför kan det råda en del osäkerhet om var man som supporter tittar på dessa kvalmatcher. Att det är olika leverantörer som visar olika svenska lags matcher i Europa League-kvalet gör inte saken enklare.

I den här artikeln går vi igenom hur ni gör för att hitta er Hammarby – Lech Poznan stream, för att på så sätt kunna se matchen direktsänt på nätet. Kolla in vår text och se hur ni gör för att titta på matchen från Europa League!

Hammarby – Lech Poznan live stream

Var kan man då hitta en Hammarby – Lech Poznan live stream på internet? Jo, det råkar vara så att de som köpt rättigheter till att visa den här matchen är inga mindre än SportExpressen, som kommer att visa matchen på sin playtjänst.

För att ta del av SportExpressenTV:s sändning av matchen måste du gå in på deras hemsida och där skapa ett konto. Du kan välja själv om du vill köpa sändningen till just den här matchen (139 kr) eller om du vill investera i ett månadsabonnemang (299 kr/månad). Med ett månadsabonnemang får du ta del av hela deras utbud, och kan se samtliga av både Hammarbys och IFK Göteborgs kvalmatcher till Europa League den här hösten. Då kan du titta på fotboll i rätt hög utsträckning.

Sändningen på SportExpressen TV håller hög kvalitet, och du kommer att kunna streama Hammarby – Lech Poznan från vilken enhet du vill. Titta på matchen via mobil, dator eller surfplatta! Du som har en Chromecast eller liknande kan även koppla din sändning till TV-skärmen.

  1. Gå till www.sportexpressenplay.se
  2. Skapa ett konto och köp matchen/abonnemang
  3. Titta på Hammarby – Lech Poznan live

Titta på Hammarby – Lech Poznan på TV

Det är ingen TV-kanal som kommer att sända Hammarby – Lech Poznan direktsänt. Expressen är ensamma rättighetsinnehavare till den här matchen, och den enda platsen du kan se matchen lagligt är på deras hemsida.

Det går hur som helst att koppla din Hammarby – Lech Poznan online stream, från valfri enhet till TV:n. För att göra det krävs det att du har en Chromecast, HDMI-kabel, Apple TV eller liknande.

  • Kanal: –
  • Avpark: 19:00

Inför matchen

Hammarby såg riktigt bra ut mot IFK Göteborg, i den första matchen efter landslagsuppehållet. De grönvita vann med 4-0, Aron Jóhannsson hittade nätet igen, Tankovic gjorde hattrick och Hammarby såg precis så där bra ut som de gjorde under hela hösten 2019.

I den första kvalomgången till Europa League ställdes Hammarby mot Puskás Akádemia, och vann den matchen med 3-0. Ungrarna hade dock en del coronasmitta i truppen och kunde inte ställa upp med sitt bästa lag.

Allra senast kommer Hammarby från ett 2-2-resultat mot Helsingborg, i en match där Hammarby som så ofta i år blandade bra prestationer med oskicklighet och rent slarv.

Lech Poznan hämtade inför säsongen in svenske anfallaren Mikael Ishak, som har gjort succé omgående. Den Assyriskafostrade U21-guldhjälten har nätat sex gånger på sina fem framträdanden för klubben, och är redan en nyckelspelare i sitt nya lag.

Speltips på fotboll

speltips
Läs om semifinalmatchen i Wimbledon 2024. Medvedev mot Alcaraz. Speltips, odds och guide om hur du kan livestreama matchen online.
11 juli, 2024
speltips
Semifinal i Wimbledon: Musetti mot Djokovic gör upp om en finalplats i Wimbledon 2024. Läs om speltips, odds & guide till streaming online.
11 juli, 2024
elfsborg pafos speltips stream
EL
Som första svenska lag kliver Elfsborg in i Europakvalet, då man möter cypriotiska Pafos i kval till Europa League.
11 juli, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1740 Artiklar