Streama AC Milan - Sparta Prag: Live stream & TV

Milan Sparta Prag stream

  • AC Milan är inne i sin bästa period på väldigt länge, och har inte förlorat på 22 tävlingsmatcher.
  • Zlatan Ibrahimovic väntas spela matchen från start.
  • Gianluigi Donnarumma och Jens Petter Hauge saknas på grund av coronaviruset.
Vad AC Milan – Sparta Prag, Grupp H i Europa League
Var San Siro, Milano
När Torsdag 29 oktober, 19:00
Live stream Streama AC Milan – Sparta Prag

Vill du titta på fotboll?

Streama fotboll på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Är du sugen på att live streama AC Milan – Sparta Prag? Vi visar dig hur du bär dig åt för att se matchen online på internet. Följ med och hitta din direktsändning av matchen från Europa League!

Streama AC Milan – Sparta Prag online

Det är väldigt många som gärna vill titta på AC Milan – Sparta Prag, och se när de två lagen möts i gruppspelet av Europa League torsdag 29 oktober. I den här artikeln förklarar vi hur du gör för att se matchen direkt på nätet.

Följ våra steg och hitta din live stream av matchen. Vi visar dig hur du kan kolla på den online.

AC Milan – Sparta Prag live stream

Det är relativt enkelt att hitta en AC Milan – Sparta Prag live stream. Följ bara våra instruktioner så sitter du snart där med en sändning av matchen framför dig.

Den operatör som sitter på rättigheterna att visa Europa League online och på TV är Discovery. Deras streamingtjänst heter Dplay. Det är således med ett Dplay-konto du kommer att kunna se den här matchen på nätet.

Gå in på Dplay, skapa ett konto och börja streama AC Milan – Sparta Prag live. Du behöver även ett sportabonnemang, vilket går på omkring 300 kr i månaden, för att se fotboll live på Dplay.

Sändningarna på Dplay håller alltid hög nivå, och då talar vi om alltifrån bild till ljud och kommentatorer. Det går att ha igång din AC Milan – Sparta Prag stream från valfri enhet, så du kan se matchen via mobil, dator eller surfplatta. Det går även att koppla över din liveström till TV-skärmen, såvida du har en Chromecast, HDMI-kabel eller liknande.

  1. Gå till Dplay
  2. Skapa ett konto
  3. Streama AC Milan – Sparta Prag!

Titta på Milan – Sparta Prag på TV

Kommer matchen att sändas i TV? Ja, faktum är att Kanal 9 kommer att visa Milan – Sparta Prag på TV. Där kan du se matchen direktsänt. Bläddra in kanalen i tablån och se matchen live.

Det går som sagt att koppla din AC Milan – Sparta Prag live stream till TV-skärmen, om du har en Chromecast eller annat verktyg som tillåter dig att göra så.

  • TV: Kanal 9
  • Avspark: 19:00, torsdag 29 oktober

Inför matchen

AC Milan är inne i sin bästa period på tiotals år. Av lagets 22 senaste matcher har man vunnit 17 och spelat oavgjort i 5 – inga förluster överhuvudtaget. Zlatan Ibrahimovic är ledaren, som tar det här laget framåt. Stefano Pioli är tränaren.

Sparta Prag är lagets på förhand svagaste lag, och man fick stryk av Lille med 4-1 förra veckan. Milan slog samtidigt Celtic med 3-1.

Streama Italien – England: Se live stream & TV (23/3)
Streama Italien - England: Se live stream & TV (23/3)
Gigantmöte i EM-kvalet då Italien ställs mot England. Vi går igenom hur du streamar landskampen online eller ser den på en TV.
22 mars, 2023 | Katten Jansson
André Alsanati har ordnat irakiskt pass och bekräftar: Väljer Iraks landslag
André Alsanati har ordnat irakiskt pass och bekräftar: Väljer Iraks landslag
André Alsanati har skaffat irakiskt pass och bestämt sig för att börja representera Iraks landslag.
21 mars, 2023 | Emil Sandberg
Stryktipset – 18 mars (18/3): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 18 mars (18/3): Tips, förslag & analys
Ta del av speltips och matchanalyser inför Stryktipset den 18 mars. Vi spelar 96 rader.
16 mars, 2023 | Emil Sandberg