Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 21 jun, 2017

Tyskland – Danmark: Se U21 EM-matchen via live stream

Matchen mellan Tyskland – Danmark från U21 EM 2017 spelas ikväll klockan 20.45 på Krakow Stadium. Hur du går tillväga för att se Tyskland – Danmark via live stream går vi igenom längre ner i vår artikel. Det är enkelt att komma igång med live stream från U21 EM.

Det är viktiga poäng för framförallt Danmark som står på spel. De förlorade den inledande matchen med 2-0 mot Italien och Tyskland vann sin match mot Tjeckien med samma resultat. Skulle Danmark inte ta poäng blir det i princip omöjligt att ta sig vidare ur gruppen.

Danmark U21 EM 2017

Se Tyskland – Danmark via live stream

Man kan följa matchen från U21 EM via live stream och på tv. Det är Eurosport som sänder matchen på tv och Dplay som sänder på nätet via live stream. För att få tillgång till Dplays sportutbud krävs det att du har ett tillhörande sportabonnemang. Det går snabbt och enkelt att registrera sig för att se Tyskland – Danmark via live stream.

Man kan sedan följa fotboll via live stream på flera olika enheter precis vart man vill. Du kan se U21 EM på mobilen, surfplattan, teven och på din dator. Så missa inte Danmarks möjlighet att göra något stort ikväll.

Sändningen startar 20.25 på live streamen och 20.30 på Eurosport. Så bäka er framför soffan, mobilen, datorn eller surfplattan och följ den nya generationens stjärnor på fotbollsplan. Är inte Tyskland eller Danmark intressant kan du läsa mer om Sveriges landslags matchtider och hur du följer Sverige via live stream.

Tysklands landslag U21 EM 2017

Betting på U21 EM 2017

Utöver att live streama Tyskland – Danmark kan man även betta på matchen. Oddsen på att Tyskland vinner är 1.45 och 7.00 på att Danmark vinner. Oddsen är hämtade från bet365 som erbjuder 112 olika spelformer på Tyskland – Danmark ikväll. Just nu kör Unibet en kampanj på U21 EM 2017 som alla kan ta del av, missa inte chansen.

Spela på betting är lätt att komma igång med men att bli en bra spelare är något som givetvis kräver kunskap och erfarenhet. För att få en bra grund att stå på kan du läsa vår guide där vi går igenom grunderna i hur man bettar på fotboll.

Att lägga ett odds på U21 EM 2017 samtidigt som man följer matchen är givetvis en stämningshöjare. Det går även bra att spela på live odds på Tyskland – Danmark.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar