Titta på Sverige - Spanien: TV & live stream

På tisdag 15 oktober kan ni streama Sverige – Spanien live, när nationerna möts i EM-kval på Friends Arena. Vi visar dig hur du hittar din live stream eller tittar på matchen på TV.

Kvalet till EM 2020 börjar gå mot sitt slut, och på tisdag spelar Sverige en viktig match mot Spanien hemma på Friends Arena i omgång 8 av 10. I den här artikeln visar vi er hur ni kan hitta en Sverige – Spanien live stream.

Ni är inte ensamma om att vilja titta på matchen, och därför har vi gjort denna guide till hur man gör för att streama Sverige – Spanien i EM-kvalet.

Vill du titta på fotboll? Gör det på Bet365!

Streama fotboll på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Streama Sverige – Spanien

Nummer ett för dig som vill titta på Sverige – Spanien direkt på nätet är att skapa dig ett C More-konto, då det är den tjänst som kommer att visa matchen online på nätet. För att få ett konto på tjänsten måste du gå in på cmore.se.

När du skapat kontot behöver du även ett abonnemang. Det räcker med det billiga sportabonnemanget, ”C More Mycket Sport”, för 199 kronor per månad för att låsa upp livesändningen till Sverige – Spanien.

Sedan är det bara att koppla av och titta på fotboll från EM-kvalet – Sverige mot Spanien eller någon annan match – och från andra tävlingar!

Försnacket i studion – med Frida Nordstrand, Hasse Backe och Olof Lundh – drar igång redan klockan 20:00. Det pågår lika länge som en halvlek, det vill säga fram till 20:45 då avsparken istället tar vid.

Det går att titta på din Sverige – Spanien live stream från vilken plattform som helst, välj mellan att titta från mobil, dator eller surfplatta.

  • 1. Gå till cmore.se
  • 2. Köp C More Mycket Sport för 199 kr/månad
  • 3. Titta på Sverige – Spanien via live stream! (avspark 20:45 på Friends Arena tisdag 15/10)

Titta på Sverige – Spanien på TV

När det gäller TV-sändning är det TV4 som kommer att visa matchen. Det är samma sändning som på C Mores livesändning, förutom att TV4 har lite mer reklam.

Kommentatorerna till matchen är, precis som i matchen mot Malta i helgen, Lasse Granqvist och Anders Andersson.

Om det möjligtvis är så att du saknar TV4 så finns det faktiskt ett sätt att ändå titta på matchen på din TV-skärm. Detta genom att koppla din Sverige – Spanien live stream från valfri plattform till TV med hjälp av till exempel en HDMI-kabel eller Chromecast.

  • TV-kanal: TV4
  • Sändningsstart: 20:00

Ovan kan ni se mål och höjdpunkter från Spanien – Sverige i juni.

Inför matchen

Sverige tog en säker och stabil seger mot Malta i helgen, precis som förväntat. 4-0 efter ett hörnmål, två straffmål och ett självmål. Inget riktigt spelmål gjort av Sverige alltså, men det är nog inget att oroa sig alltför mycket över. Det löste sig ju rätt fint ändå, och vi gjorde faktiskt dubbelt så många mål på Malta som Spanien lyckades sätta dit när de möttes för ett antal månader sedan.

Samtidigt som Sverige slog Malta spelade Spanien 1-1 mot Norge, efter att Joshua King kvitterat på straff på tilläggstid. Den kvitteringen gjorde att Spanien fick skjuta upp sitt firande av avancemanget – hade de slagit Norge hade de varit EM-klara.

Här kan ni se Sveriges trupp till matcherna mot Malta och Spanien.

Nr Lag S V O F GM IM MS P
1 Spanien 7 6 1 0 18 4 +14 19
2 Sverige 7 4 2 1 17 8 +9 14
3 Rumänien 7 4 1 2 16 7 +9 13
4 Norge 7 2 4 1 12 9 +3 10
5 Malta 7 1 0 6 2 17 -15 3
6 Färöarna 7 0 0 7 3 23 -20 0