Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 8 jun, 2021

Tippa EM med Anders Svensson – Krydda oddsen hos ComeOn

Tippa EM med Anders Svensson – Krydda oddsen hos ComeOn

Anders Svensson kommer att finnas med under hela EM inne hos ComeOn. Där har han valt ut flera odds som har har kryddat i sann ”Taco-Anders”-stil.

Du kan välja att rygga alla EM tips & odds som Anders Svensson har rekat inne hos ComeOn. Spelsidan har även sett till att ge en liten oddsboost på de speltips som Anders Svensson har valt ut.

ComeOn har sedan länge varit en känd spelsida i Sverige. De har alldtid kunnat erbjuda bra odds inför stora mästerskap. De har under flera år även varit kända för att dela ut bra oddsbonusar i Sverige. Just nu så får nya spelare ta del av en välkomstbonus på 100 kr.

Spela på EM med Anders Svensson & högre odds? Gör det på ComeOn!

Hämta bonus på 100 kr inne hos ComeOn

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Så fungerar kryddade odds med Anders Svensson

När du surfar in på ComeOn bettingsida så möts du av alla aktuella odds inför EM 2021. Du kommer också ha möjligheten att klicka dig in till alla speltips från Anders Svensson. Då klickar du på ”krydda oddsen med Taco”.

Du kommer då att slussas vidare till alla hans speltips. Där kan du se lite annorlunda spel än vad du normalt vis inte är van vid. Det kan röra sig om allt ifrån det svenska landslaget till hörnor för Nordmakedonien.

Gemensamt för alla dessa odds är att de har fått en liten påökning. Det är en så kallad oddsboost som har gjort att spelbolaget erbjuder ovanligt höga odds på utvalda odds.

Du behöver inte anmäla dig till någon kampanj eller liknande för att kunna spela på extra höga odds. Det enda som krävs är att du väljer att skapa konto inne hos ComeOn Sverige. Sedan ser du till att göra en insättning för att ha pengar att spela för. Därefter så kan du välja fritt bland alla oddsen som Taco-Anders har presenterat.

Använd bonus & tippa på EM

ComeOn är en bra sida för EM 2021. Där kommer det vara visst fokus på det svenska landslaget – men även övriga matcher under fotbolls-EM i sommar. Du kommer att kunna följa alla matcher genom att spela på betting.

ComeOn är en sida vi skulle rekommendera dig att bli medlem hos inför EM. Då kan du hämta ut en EM bonus att spela med som välkomsterbjudande. Det är alltid bra om man börjar att spela med 100 kr extra. Det öppnar möjligheten att spela riskfritt eller vinna mer pengar på dina tips.

Vi brukar ofta själva använda ComeOn för att tippa fotboll från stora ligor. De har en bra nivå på oddsen och är en sida med flera smarta betalningsmetoder så som Swish eller Trustly.

Vi önskar dig lycka till och hoppas du kan syna vilka tips som Anders Svensson har rätt i!

Andra nyheter

nyheter
Viktor Gyökeres är glödhet på inför transfers & övergångarna i sommar. Vilken blir hans nya klubb? Se odds för transfer till Arsneal & Chelsea.
11 april, 2024
stryktipset 30 mars
stryktipset
Stryktipset 30 mars! Läs vår analys och vårt spelförslag till kupongen!
29 mars, 2024
premier-league
Viaplay släpper nyheten om att de kommer dela Premier Leagues sändningar nästa säsong med en annan streamingstjänst.
27 mars, 2024

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1237 Artiklar