Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 12 okt, 2021

Streama Sverige – Italien (U21) – Se live stream & TV (12/10)

Streama Sverige – Italien (U21) – Se live stream & TV (12/10)

Sveriges U21 landslag spelar kval mot Italien. En väldigt viktig match om Sverige ska nå vidare till U21-EM. Intresse kommer det finnas runt om i Sverige. Därför kommer vi upplysa dig kring hur du kan se Sverige – Italien stream från U21 kvalet.

Sverige har än sålänge gjort en mycket väl godkänt kval. Nu ställs man mot de landslag som är rankat som de bästa i gruppen. Det kan bli svårt för Sverige att hålla tillbaka italienarna – men skulle man sno med sig en poäng så vore det otroligt värdefullt.

Den tjänst för live streaming som kommer att visa Italien – Sverige i U21 är den som vanligtvis har landskamper – nämligen Cmore. Där kommer du även kunna se Sverige – Grekland stream som kommer vara möjlig att starta efter Sverige – Italien stream. Det är uppdukat för en bra fotbollskväll!

Streama matcher från kval & ligor

Se fotboll hos Bet356

Vad: Italien – Sverige (kval till U21 EM)
När: Den 12/10, kl. 17:30
Vart: U-Power Stadium, Monza (Italien)
Live stream: Cmore
TV: Sportkanalen
Speltips: Matchen slutar oavgjort (3.50 hos Betsson)

Du kan läsa ett längre speltips inför Sverige – Italien U21. Där har vi lagt fram de odds som vi både tror – och hoppas på. Betsson är en av många svenska betsidor vi tipsar dig att spela hos. Det är alltid ett bra alternativ för svenska spelare.

Se Italien – Sverige stream (U21)

Den sida som kommer att visa Italien – Sverige U21 via live stream är CMore. Denna tjänst är ett givet val för dig som hela tiden vill följa landslagen inom fotboll.

För att börja streama U21 kval mellan Sverige – Italien så behöver du ett konto hos CMore. Detta är helt gratis att skapa. Det som kommer att kosta pengar är när du ska uppgradera ditt konto. Du kan då välja mellan ett gäng olika paket och alternativ. De flesta kommer att låsa upp och ge dig chansen att streama Italien – Sverige. Läs gärna mer om alla paketen inne hos Cmore. Där kan du mer i detalj se vad du låser upp via de olika paketen.

Cmore är en av de tjänster som vi har anledning att tipsa om främst. De samlar inte bara matcher från det svenska U21 landslaget. Här hittar du även live streams från bl.a. herrlandslaget, Champions League och Serie A.

Ett konto hos Cmore är ett måste för den som säger sig älska fotboll. Det är nog därför de har kommit till att bli en av de största streamingtjänsterna i Sverige.

För att ge dig all möjlig klarhet i hurt du börjar streama Sverige – Italien i U21 kval så har vi en lista. De är punkter med stegen du går igenom för att se matchen!

  1. Ta dig till Cmore
  2. Registera ett konto helt gratis
  3. Köp ett paket
  4. Hitta din live stream
  5. Sänd Italien – Sverige live

Se matchen på TV

Det finns ett intresse för att titta på Italien – Sverige på TV. Därför finns matchen nu även på en TV-kanal. Den kanal som du bör ha på din TV under kvällen är Sportkanalen. Den igår i TV4-gruppen.

Skulle du inte ha denna kanal på din TV idag – så rekommenderas du att ta kontakt med din operatör.

Det kommer att finnas lite för- och eftersnack att ta del av om du vill sända Italien – Sverige på TV. Sändningen kommer att dra igång ungefär 15 minuter innan match. Där kommer svenska kommentatorer att ge dig deras analyser och synpunkter kring matchen.

  • TV-kanal: Sportkanalen
  • Sändningstid: Cirka 17:00
  • HD: Ja
  • Svenska kommentator: Ja
sport
Det såg länge ut som att Joe Biden skulle bli presidentskandidat för Demokraterna. Nu har oddsen justerats kraftigt.
05 juli, 2024
em
Se kvartsfinalen i EM 2024 mellan Tyskland - Spanien. Vi visar gratis vart och hur du kan se matchen via live stream eller direkt på TV.
05 juli, 2024
em
Se vart & hur du kan titta på Danmark - Tyskland stream från EM 2024. Vi tipsar gratis om sidor & kanaler som visar matchen online eller på TV.
05 juli, 2024

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar