Streama Italien U21 - Sverige U21: Live stream & TV

Italien U21 Sverige U21 stream

  • Italien har redan säkrat gruppsegern.
  • Sverige är klart för U21-EM vid vinst här. Oavgjort eller förlust leder till att man missar mästerskapet.
  • När lagen möttes i Sverige vann Sverige med 3-0, efter två mål från Pontus Almqvist och ett från Gustav Henriksson.

 

Vad Italien U21 – Sverige U21, Nations League
Var Stadio Ciro Vigorito, Benevento
När Onsdag 18 november, 17:30
Live stream Streama Italien U21 – Sverige U21

 

Vill du titta på fotboll?

Streama fotboll på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Det svenska U21-landslaget spelar en avgörande kvalmatch till U21-EM 2021! Här kan ni läsa om hur ni gör för att streama Italien – Sverige U21 online. Hitta er live stream till matchen, vi visar er hur.

Streama Italien U21 – Sverige U21

Väldigt många kommer att vilja live streama Italien U21 – Sverige U21, och se när nationerna möts i en för Sverige viktig kvalmatch till U21-EM 2021. Här visar vi dig hur du gör för att hitta din sändning till matchen.

Följ våra instruktioner så har du snart en Italien U21 – Sverige U21 live stream framför dig, att se direkt på nätet. Se matchen online!

Italien U21 – Sverige U21 live stream

Hur gör man för att hitta en Italien U21 – Sverige U21 stream att titta på online på nätet? Det är enklare än vad man kan tro att se fotboll på internet, och vi ska visa dig hur du gör för att se denna match. Vill ni se en bra landskamp för vårt A-landslag istället kan ni här läsa om hur ni gör för att streama Frankrike – Sverige live.

För att hitta en direktsändning av matchen att se behöver du först veta vilken tjänst som sitter på sändningsrättigheterna av matcherna från kvalet till U21-EM. Det är TV4/C More som äger dessa. Du behöver bara skapa ett konto på C More och sedan köpa ett abonnemang, så kan du se matchen live.

Ha igång din Italien U21 – Sverige U21 live stream från valfri enhet. Du kan titta på den via mobil, dator eller surfplatta, och känner du för det kan du koppla över din fotboll stream till TV-skärmen. För att göra det krävs att du har en HDMI-kabel, Chromecast, Apple TV eller liknande.

Sändningen på C More håller hög kvalitet, och det gäller såväl bild som ljud och kommentatorer.

  1. Gå till C More
  2. Skapa konto och köp abonnemang
  3. Streama Italien U21 – Sverige U21!

Titta på Italien U21 – Sverige U21 på TV

Den TV-kanal som kommer att visa Italien U21 – Sverige U21 är Sportkanalen. Har du den i ditt utbud så är allt som det ska, då är det bara att bläddra in kanalen och se matchen. Saknar du den däremot, då måste du streama Italien U21 – Sverige U21 online.

Du som valt att streama matchen kan hur som helst välja att koppla din stream från valfri enhet till TV-skärmen, med hjälp av till exempel en Chromecast.

  • TV: Sportkanalen
  • Avspark: 17:30, onsdag 18 november

Inför matchen

Sveriges U21-landslag inledde sitt kvalspel till nästa års Europamästerskap svagt, och det såg tidigt ut som att man kunde glömma att avancera till slutspelet. Men efter att Claes Eriksson tagit över till förmån för Roland Nilsson, har resultaten kraftigt förbättrats. Inför den sista omgången har man nu allt i egna händer.

Vinner Sverige mot Italien är man klart för U21-EM 2021. Italien är samtidigt själva redan klara, och har ingenting att spela för. Hoppet lever.

Speltips

Real Madrid – Real Sociedad, 29/1: Speltips & stream
Real Madrid - Real Sociedad, 29/1: Speltips & stream
La Liga mästarna Real Madrid ställs mot Real Sociedad. Ett betydligt öppnare odds än vad spelbolag föreslår med sina odds. Ta del av vårt speltips här.
28 januari, 2023 | Katten Jansson
Leverkusen – Dortmund, 29/1: Speltips & stream
Leverkusen - Dortmund, 29/1: Speltips & stream
Ett målregn bör det bli när Leverkusen och Dortmund gör upp i Bundesliga. Vårt speltips landar på en massa mål, till ett högt odds.
28 januari, 2023 | Katten Jansson
Napoli – Roma (29/1): Stream, speltips & odds
Napoli - Roma (29/1): Stream, speltips & odds
Kan Napoli ta ännu en seger i jakt på ligatiteln? Ta del av allt inför toppmatchen mot Roma! …
28 januari, 2023 | Emil Sandberg