Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 27 jan, 2022

Streama Sverige – Frankrike: Se live stream & TV (27/1)

Sverige har nått till en semifinal i handbolls EM 2022. Där väntar starkt motstånd i form av Frankrike. Hitta till en Sverige – Frankrike stream online eller se vart du kan sända matchen på TV.

Det svenska landslaget i handoll har spelat en fin turnering. Semifinalen nådde de till efter en närmast mirakulös match mot Norge. Frankrike å andra sidan besegrade världsmästarna Danmark i senaste matchen.

Du har lite olika alternativ om du vill streama Sverige – Frankrike på nätet från handbolls EM. Det finns dock bara en kanal som har rättigheter att visa Sverige – Frankrike på TV.

 

Streama Sverige – Franrkike online

Alla rättigheter att sända handbolls EM 2022 hos Unibet TV

Vad: Frankrike – Sverige, Handbolls EM (semifinal)
När: Den 28/1, kl. 20:30
Live stream: Bet365 & Viaplay
TV: TV6
Speltips: Sverige vinner matchen (3.50 hos Unibet)

Sverige – Frankrike stream (semifinal, handbolls EM 2022)

Du kommer att kunna se Sverige – Frankrike via live stream hos både Viaplay och Bet365. Båda dessa sidor har rättigheter för att visa handbolls EM på nätet.

Hos Bet365 så har de lagt fram massor av sport streams som du kan ta del av. Där hittar du mycket mer än bara handboll. Utöver att du kan streama Frankrike – Sverige i handbolls EM så finns det även fotboll från Serie A, La Liga och Bundesliga. Perfekt för dig som vill kunna se mycket sport – samtidigt som du spelar på odds.

För att se Sverige – Frankrike live stream online med Bet365 så behöver du ett konto. Det är gratis att registrera sig. Det krävs dock en insättning på minst 50 kr för att låsa upp alla handbolls streams. Dessa pengar kan du använda för att spela på odds inför matchen. Vid denna insättning kan du även få en välkomstbonus för odds som ger dig mer spelkrediter.

Inne på Viaplays hemsida så kommer du i god tid kunna starta en Sverige – Frankrike stream från handbolls EM. Inför matchen så kommer du kunna följa en studio. Där snackar de upp matchen – och ger sina analyser för vad som krävs för att Sverige ska vinna över Frankrike. Hos Viaplay så behöver du ett konto + abonnemang. Det är dessvärre inte gratis. Du hittar alla olika typer av abonnemang och priser väl inne hos Viaplay.

Vi rekommenderar främst den streamsida som är billigast eller gratis. Därför kan du se vilka steg som krävs för att streama Frankrike – Sverige i handbolls EM här nedanför.

  1. Gå till Bet365
  2. Registrera ett konto gratis
  3. Sätt in minst 50 kr att spela odds med
  4. Gå till alla sändningar
  5. Starta Sverige – Frankrike live stream

Se Sverige – Frankrike på TV

Behöver du hjälp med att sända Sverige – Frankrike på TV? Då kommer det vara kanalen TV6 som kommer visa semifinalen i handbolls EM.

Denna kanal ingår ofta i de vanligaste typerna av TV-paket som finns i Sverige. Därför tror vi många redan nu har möjlighet för att se Frankrike – Sverige på TV. Det kommer nog vara väldigt många som både vill och kan följa Sveriges landslag i slutet av denna turnering.

Sändningen som kommer finnas på TV – är samma typ av sändning som visas hos Viaplay. Det innebär att det finns experter och svenska kommentatorer under matchens gång. I Sverige så är vi väldigt lyckligt lottade att kunna följa med i Robert Perlskogs och Claes Hellgrens härlig tugg.

TV6 har visat alla Sveriges matcher i handbolls EM på TV. Det har varit riktigt kul att följa mästerskapet med deras härliga personligheter.

 

  • Kanal: TV6
  • Sändningsstart: Cirka 1 timme före matchstart
  • Svenska kommentatorer: Ja, Robert Perlskog & Claes Hellgren
  • HD: Ja

Inför matchen

Sveriges landslag har två nyckelspelare borta mot Frankrike. Både Felix Claar och målvakten Andreas Palicka kommer vara tvungna att stå över semifinal. Anledningen är att dessa två spelare har smittats med covid-19. Det lägger över ett stort ansvar på andra spelare som nu har chansen att kliva upp.

En som verkligen tog den chansen i senaste matchen mot Norge var Valter Chrintz. Det är mycket tack vare hans sista 10 minuter som Sverige nu står i semifinalen av handbolls EM 2022.

Andreas Palicka lämnar ett stort tomrum – men hans ersättare Thulin och Johannesson har gjort det bra under turneringen. Det krävs nog en supermatch på svenska målvaktssidan om detta ska gå vägen. I Frankrike så har man nämligen världsmålvakten Vincent Gerard i mål.

Får Sverige loss stjärnorna Hampus Wanne och Jim Gottfridsson så kommer det finnas en god chans för Sverige. Försvarsspelet har visat sig vara starkt – så nu gäller det att få igång målproduktionen ännu mer!

 

 

Europatipset 11 juni
europatipset
Många spännande matcher på helgens Europatipskupong! Vi får en turkisk cupfinal, uppflyttningskval från Italien och Portugal samt massor av matcher från Allsvenskan och Superettan. Ta del av vår analys här!
10 juni, 2023
måltipset vecka 23
måltipset
Denna veckas kupong av Måltipset innehåller bland annat Champions League-finalen, men även matcher i alltifrån Allsvenskan till MLS. Se vårt spelförslag här!
09 juni, 2023
Fullträff 10 juni vecka 23
fullträff
Helgens Fullträff-kupong toppas av Champions League-finalen mellan Manchester City och Inter. Dessutom finner vi matcher från Sverige och ett par godbitar från isländska ligan.
09 juni, 2023

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1215 Articles