Streama RB Leipzig - Atlético de Madrid: Live stream & TV

Leipzig Atletico stream

  • Atlético de Madrid avslutade har gått väldigt bra på sistone, och har inte förlorat någon av sina 18 senaste matcher.
  • RB Leipzig har inte spelat någon tävlingsmatch sedan i juni.
  • Dessa två klubbar har aldrig tidigare ställts emot varandra.
Vad RB Leipzig – Atlético de Madrid, kvartsfinal i Champions League
Var Estadio da Luz, Lissabon
När Onsdag 12 augusti, 21:00
Live stream Streama RB Leipzig – Atlético de Madrid

Är du intresserad av att streama RB Leipzig – Atletico Madrid? Då är du på god väg. I den här artikeln visar vi hur man bär sig åt för att hitta en live stream av denna kvartsfinal från Champions League.

Streama RB Leipzig – Atletico de Madrid

Det är väldigt många som lär vilja titta på RB Leipzig – Atletico de Madrid, när de två starka klubbarna möts i kvartsfinal av Champions League. Leipzig är en förhållandevis ny klubb i dessa sammanhang, men man har snabbt etablerat sig som en av utmanarna till titeln.

Atletico har varit med ett tag, och är om inte en av favoriterna till att vinna hela turneringen så åtminstone precis bakom.

RB Leipzig – Atletico de Madrid live stream

Det är inte direkt särsklit svårt att streama RB Leipzig – Atletico Madrid online. Det enda du behöver göra för att titta på matchen på nätet är att skaffa ett konto på Viaplay, och där köpa ett abonnemang. Viaplay är Viasats streamingtjänst, och Viasat är bolaget som sänder Champions League-matcherna säsongen 2019-20. Där kan ni även streama Atalanta – PSG online.

Sportabonnemanget kostar dig 399 kronor per månad, men eftersom det går att titta på matcher från två olika strömmar kan du dela konto med en vän och på så sätt bara betala halva kostnaden.

Det går att ha igång din RB Leipzig – Atletico stream från valfri plattform. Titta på matchen via mobil, dator eller surfplatta. Du kan även koppla din fotboll live stream till TV-skärmen, om du känner för att se matchen där istället.

Kommentatorerna och studioexperterna på Viaplay håller alltid hög nivå. Det gör även bilden och ljudet.

  • 1. Gå till Viaplay
  • 2. Skapa ett konto och köp sportabonnemanget
  • 3. Titta på RB Leipzig – Atlético de Madrid

Titta på RB Leipzig – Atletico Madrid på TV

Den kanal som kommer att visa matchen direktsänt på TV är TV6. Har du den kanalen i ditt utbud kan du titta på matchen utan problem. Annars får du helt enkelt finna dig i att tvingas skaffa ett Viaplay-konto om du vill se matchen på lagligt vis.

Det går hur som helst att koppla din RB Leipzig – Atletico Madrid live stream från valfri plattform till TV:n, om du har en Chromecast, HDMI-kabel eller Apple TV.

Inför matchen

Bundesliga var den liga som kom igång snabbast av alla stora ligor, efter det oundvikliga coronauppehållet. Eftersom de även spelar ganska få matcher i Bundesliga blev de klara väldigt tidigt, redan 27 juni. Leipzig kommer därför till den här matchen utan att ha fått spela tävlingsmatcher på ett tag. Det verkar dock inte som att den aspekten verkar ha bekymrat Champions Leagues andra tyska lag, Bayern.

Emil Forsberg har fått beröm för sina insatser på träningarna på sistone och lagets tränare har till och med sagt att ”Foppa” är en man för de stora matcherna. Vi får se om han får starta här.

Atlético de Madrid kom som väntat 3:a i La Liga, bakom Real Madrid och Barcelona. Diego Simeone har varit med i dessa sammanhang förr och hans mannar får gälla som favoriter i den här matchen.

Speltips på fotboll

Kroatien – Wales, 25/3: Speltips & stream
Kroatien - Wales, 25/3: Speltips & stream
Något målkalas bör vi inte se när Kroatien och Wales möts i EM-kvalet. Ta del av vårt speltips, till ett bra odds, samt hur du kan streama landskampen.
24 mars, 2023 | Katten Jansson
Frankrike – Holland, 24/3: Speltips & stream
Frankrike - Holland, 24/3: Speltips & stream
Intressant öppning i EM-kvalet då Frankrike och Holland drabbas samman. Vi går igenom odds, streaming och bjuder på ett speltips i landskampen.
23 mars, 2023 | Katten Jansson
Italien – England (23/3): Speltips, odds & inför
Italien - England (23/3): Speltips, odds & inför
Läs speltips med bästa oddsen inför Italien - England i EM-kvalet den 23 mars. Vi har statistik och troliga startelvor inför stormötet! …
22 mars, 2023 | Emil Sandberg