Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 25 feb, 2020

Streama Napoli – Barcelona: TV & live stream

Hitta din live stream till Napoli – FC Barcelona.

Har ni intresse av att streama Napoli – Barcelona? Vi visar er hur ni gör för att titta på matchen via live stream online, och var ni kan finna TV-sändningen.

Många vill titta när det är dags för Champions League-åttondelsfinaler. Förra veckan fick vi se ett par fina matcher och under tisdagen 25 februari får vi se Napoli – Barcelona göra upp i det första dubbelmötet.

I den här texten förser vi er med en guide till hur ni hittar en live stream av matchen på Stadio San Paolo. Följ med och se stormatchen online på nätet, för dig som inte är på plats i Neapel. Information om hur ni ser matchen live kan ni läsa här.

Vill du titta på fotboll?

Streama fotboll på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Streama Napoli – Barcelona

Om du vill hitta en Napoli – Barcelona stream på nätet är det första steget att ta reda på vilket TV-bolag som äger rättigheterna att visa matchen i Sverige, för att på så sätt kunna ta reda på var den sänds.

Viasat sitter på Champions League-rättigheterna, och de kommer att visa matchen på sin internetkanal Viaplay. Där kan du se matchen direktsänt, så länge du har konto och abonnemang på sajten. Du kan även streama Chelsea – Bayern München live där. Titta på livefotboll i mängder på Viaplay.

Det går att koppla upp din live stream från vilken enhet du vill, och du kan således titta på matchen från mobil, surfplatta eller dator. Se matchen var du än befinner dig, så länge du har en elektronisk enhet att tillgå.

  • 1. Gå till Viaplay
  • 2. Skapa ett konto och välj sportabonnemanget
  • 3. Titta på Napoli – FC Barcelona i Champions League! (25 februari)

Titta på Napoli – Barcelona på TV

Matchen kommer att TV-sändas, och den kanal som visar Napoli – Barcelona i Sverige är TV6. Så länge du har den kanalen i ditt utbud finns det inget att oroa dig över, utan då är det bara att ratta in den från kanallistan och börja njuta av en fantastisk Champions League-kväll.

Redan klockan 20:00 inleds uppsnacket, där Ola Andersson håller låda med troligtvis Erik Niva och Martin Åslund.

Efter en timmes försnack kombinerat med ett par reklampauser är det klockan 21:00 dags för domaren att blåsa igång den riktiga underhållningen.

Om du saknar TV6 men ändå vill titta på matchen på TV kan du koppla din Napoli – Barcelona live stream från valfri plattform till TV-skärmen med hjälp av till exempel HDMI-kabel eller Chromecast.

  • Kanal: TV6
  • Sändningsstart: 20:00
  • Avspark: 21:00

Inför matchen

Napoli hade en alldeles fruktansvärd start på säsongen, men efter att president Aurelio De Laurentiis sparkade Carlo Ancelotti har saker och ting med tiden börjat se bättre ut. Nu har man faktiskt vunnit sju av sina åtta senaste matcher, och äntligen andas det en aning optimism i klubben. Nu kan man på riktigt ta sikte mot Europaplatserna, men ikväll är det fokus på den europeiska turnering man redan deltar i.

FC Barcelona har gjort bra resultat i La Liga i flera år under Ernesto Valverde, men i Champions League har man åkt ut snöpligt två år i rad samtidigt som laget inte presterat det klassiska ”Barcelonaspel” som fansen och ledningen förväntar sig.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1688 Artiklar