Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 24 feb, 2020

Streama Chelsea – Bayern München: TV & live stream

Hitta din live stream till Chelsea – Bayern München, så att du kan se matchen online.

Har du intresse av att streama Chelsea – Bayern München live på internet? Följ med i vår guide där du enkelt kan se ur du gör för att titta på åttondelsfinalen från Champions League 25/2 via stream.

Intresset för att titta på Chelsea – Bayern München online på internet förväntas vara stort. Det är två väldigt stora klubbar som möts i åttondelsfinal av Champions League, och människor över hela världen kommer att vilja streama mötet eller se matchen på TV.

I den här artikeln går vi igenom hur ni bär er åt för att hitta er live stream av matchen, och redogör även för vilken kanal som visar matchen på TV. Häng med!

Vill du titta på fotboll?

Streama fotboll på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Streama Chelsea – Bayern München online

Första steget för att hitta din Chelsea – Bayern München live stream är att ta reda på vilken strömtjänst som erbjuder sändningen av matchen. Som ni kanske redan har koll på är det Viasat som äger rättigheterna att visa Champions League, och de kommer utöver TV-sändningen att sända matchen på sin internetkanal Viaplay.

Sändningen till Champions League-kvällen inleds redan klockan 20:00, och i en hel timme snackas matchen upp av kanalens experter. Domaren blåser sedan igång matchen klockan 21:00, då du får se två av världens bästa lag mäta sig med varandra.

Kommentatorer till matchen är Henrik Strömblad och Glenn Strömberg, två stora folkfavoriter som kommer att göra det än mer underhållande att titta på matchen.

Det går att se matchen från valfri enhet, och bilden är av hög kvalitet oavsett vilken plattform du väljer att titta på matchen ifrån.

  • 1. Gå till Viaplay
  • 2. Skapa ett konto och välj sportabonnemanget
  • 3. Titta på Chelsea – Bayern München i Champions League! (25 februari)

Titta på Chelsea – Bayern München på TV

Det går också att titta på Chelsea – Bayern München på TV. Kanalen som visar matchen är Viasat Sport Premium, där den sänds direkt. Bläddra dig igenom kanallistan och tryck in matchen, för att titta på när ”The Blues” tar emot den tyska maskinen. Det blir roligt att titta på fotboll under tisdagskvällen.

Det är exakt samma sändning och kommentatorer som på den live stream du kan se, men på TV-sändningen tvingas du ibland att se reklam medan de pratar om och visar höjdpunkter från matcherna.

Om det råkar vara så att du saknar kanalen som visar matchen men ändå vill titta på den på TV, då kan du koppla din Chelsea – Bayern München stream från Viaplay till TV med hjälp av HDMI-kabel, Chromecast eller annat verktyg.

  • Kanal: Viasat Sport Premium
  • Sändningsstart: 20:00
  • Avspark: 21:00

Inför matchen

Bayern München hade en tuff start på säsongen, åtminstone i Bundesliga. Man hamnade snabbt lite bakom toppen, och det var åtminstone 6 poäng upp till Borussia Mönchengladbach under en period.

Under de senaste månaderna har Bayern dock ryckt upp sig rejält, och marscherat fram i vanlig takt. Nu ligger man först i Bundesliga, som man brukar, och ordningen är därmed återställd.

Chelsea har väl något av en mellansäsong. Transferförbudet tvingade Frank Lampard att satsa på egna produkter, och det har fallit väl ut för spelare som Fikayo Tomori, Tammy Abraham och Mason Mount. Man har goda chanser att säkra Champions League-plats till kommande säsong, men vill givetvis göra det bra där redan nu när man är med.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1688 Artiklar