Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 7 aug, 2020

Streama FC Barcelona – Napoli: Live stream & TV

Barcelona - Napoli live stream

  • FC Barcelona avslutade La Liga svagt, och det blev ingen ligatiteln denna gång.
  • SSC Napoli slutade 7:a i Serie A, men hade inte mycket att spela för under de avslutande omgångarna.
  • Första åttondelsfinalen slutade 1-1.
Vad FC Barcelona – SSC Napoli, åttondelsfinal 2 av 2 i Champions League
Var Camp Nou, Barcelona
När Lördag 8 augusti, 21:00
Live stream Streama FC Barcelona – SSC Napoli

Många har väntat länge på att få titta på FC Barcelona – SSC Napoli, när lagen möts i åttondelsfinalreturen av Champions League 8/8. Här visar vi er hur ni gör för att live streama matchen på nätet. Vi klargör även vilken kanal som sänder matchen på TV.

Streama Barcelona – Napoli online

Äntligen är det dags för Champions League att dra igång igen, och en av matcherna vi väntat länge på att få se är den mellan FC Barcelona och SSC Napoli. Matchen spelas på lördag kväll 8 augusti, med avspark klockan 21:00. I den här texten kollar vi upp hur man gör för att live streama den direkt på internet.

Följ våra instruktioner så har du snart hittat din direktsända Barcelona – Napoli stream på nätet.

Barcelona – Napoli live stream

Det är Viasat som äger rättigheterna att sända Champions League i Sverige. De kommer att visa matchen på sina olika plattformar. För att streama Barcelona – Napoli på nätet behöver du skapa ett konto på streamingtjänsten Viaplay. Där kan du se matcher från valfri enhet, det spelar ingen roll om du tittar via mobil, dator eller surfplatta.

Det går även att koppla din FC Barcelona – Napoli live stream till TV-skärmen, för att se matchen där istället.

Sändningarna på Viaplay håller väldigt hög kvalitet, och då talar vi om hela paketet. Bilden är bra, ljudet är bra och kommentatorerna har inlevelse och är kunniga. Experterna i studion är bland Sveriges kunnigaste, med namn som Erik Niva, Martin Åslund och Lars Lagerbäck. Du kan även välja att streama Juventus – Lyon, som spelas dagen innan.

  1. Gå till Viaplay
  2. Skapa ett konto och köp abonnemang
  3. Titta på FC Barcelona – SSC Napoli

Titta på Barcelona – Napoli på TV

Den TV-kanal som kommer att visa FC Barcelona – Napoli på TV är Viasat Sport Premium. Där kan du se matchen direktsänt. Dra igång matchen, titta och njut av att se fotboll av högsta kvalitet.

Saknar du kanalen som sänder Champions League-mötet kan du som sagt koppla över din FC Barcelona – Napoli stream från valfri plattform till TV:n. För att göra det krävs att du har en Chromecast, HDMI-kabel eller liknande.

  • Kanal: Viasat Sport Premium
  • Avspark: 21:00

Inför matchen

FC Barcelona föll ihop rätt rejält under avslutningen av La Liga. När fotbollen återstartade efter corona-uppehållet låg Barcelona först och hade ett rätt stadigt grepp om titeln, men allt föll ihop under de sista omgångarna.

Napoli vann Coppa Italia denna säsong, efter att ha besegrat Juventus. Efter matchen var tränare Gennaro Gattuso tydlig med att nu ligger fokus på Champions League-matchen mot Barcelona – trots att hela tolv ligamatcher återstod(!). VI kan alltså räkna med att vi får se ett väl förberett Napoli komma till den här matchen.

Första mötet lagen emellan slutade 1-1. Napoli saknar troligtvis sin stora stjärna och lagkapten Lorenzo Insigne. Både Vidal och Busquets är avstängda för Barcelona.

Speltips på fotboll

burnley man c tips stream
CL
Speltips & odds i matchen mellan Manchester City mot RB Leipzig. Matchstart tisdag klockan 21:00. Läs allting inför matchen hos oss.
27 november, 2023
England
Premier League-spel: Fulham mot Wolves! Läs allting inför matchen hos oss, med speltips, odds & information om live streaming online.
26 november, 2023
England
Speltips & odds i matchen mellan Tottenham och Aston Villa. Läs vår analys inför matchen, och streama Premier League online.
25 november, 2023

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1382 Artiklar