Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 2 maj, 2017

Real Madrid – Atletico Madrid: Live stream i Champions League

Allt ställs på sin spets när Atletico Madrid och Real Madrid ska spela semifinal i Champions League. Många letar efter Champions League free streams inför matchen, men går det verkligen att streama matchen ?

Vi kommer här dyka ner bland Atletico Madrid – Real Madrid live stream för att se hur du kan titta på matchen. Champions League är utan tvekan en av världens största fotbollstuneringar. Därför är det inte konstigt att många i Sverige som vill se och streama Champions League.

Här kommer vi att lägga fokus om hur du kan se kvällens match mellan Real Madrid – Atletico Madrid den 2 maj, kl. 20:45 som är 1 av 2 matcher som kommer att spelas under semifinalerna. Läs gärna vidare för att du ska snabbt få hjälp.

Uppdatering: Real Madrid – Juventus live från final i CL

Streama Real Madrid – Atl Madrid

Det är många som känner till att det är Viaplay som håller i rättigheterna att visa Champions League på nätet. Det innebär att det är Viasat som har tillståndet. Vilket i sin tur innebär att det även finns chans för dig att se Champions League på TV. Hos Viasat så erbjuds du även att se dessa fotbollsmatcher med svenska sportkommentatorer.

TV6 har flera gånger valt att sända några av de matcherna som spelas i Champions League. Tyvärr så är det inte möjligt för dig att se matchen mellan Real Madrid – Atletico Madrid på de ordinarie TV-kanaler som finns i det vanligaste kanalutbud i Sverige.

Matchen kommer istället att sändas inne hos Viasat Fotboll, vilket innebär att du behöver ett speciellt TV-utbud för att se matchen.

Är du likt oss, någon som vill streama Real Madrid – Atletico Madrid live på nätet så kan vi endast rekommendera dig vidare till Viaplay. Det är nämligen där de har rättigheter för att streama fotboll världens största tunering för klubblag.

Tyvärr lär många svenskar söka olagliga och Champions League streams på nätet. Detta är något som vi inte rekommenderar. Visst kanske det finns en Real Madrid – Atletico Madrid free stream, men det är inte värt besväret.

Olagliga streams är för det första inte tillåtet att använda sig av. Dessutom är många av dessa live streams fulla med reklam. Har du riktigt otur så kan flera av dessa sidor även ha virus som automatiskt attackerar din dator. Dessutom så lär du absolut inte få samma bra kvalité på de streams som Viasat kan erbjuda!

Spela hos Unibet

Vi kan med glädje rekommendera dig vidare till en bettingsida som vi tycker är speciellt bra för at tippa Champions League. För finns det något som ökar spänningen i en match så är det att spela på betting.

Unibet är en sida som alltid erbjuder riktigt bra odds på stora matcher i Europa. Det gäller självklart även matchen mellan Real Madrid och Atletico Madrid. Självklart behöver de bra odds när världens bästa fotbollsklubbar spelar match mot varandra!

Flera andra fördelar finns med att ha ett spelkonto inne hos Unibet. Det är en bettingsajt som gärna erbjuder dig att spela med erbjudanden eller kampanjer. Det innebär att du eventuellt kan få pengar att spela med eller delta i tävlingar i samband med att du vill spela på bäst odds.

Just nu har Unibet en kampanj där alla medlemmar kan spela på Champions League och vinna en fotbollsresa!

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1231 Artiklar