NYHETER

Napoli vann första mötet men nu är det andra förutsättningar. Nice har hemmaplan men en tung uppförsbacke. Se Champions League-matchen via live stream ikväll.

Ännu mer Champions Leauge att följa vi live stream. Se när Nice spelar den andra matchen mot Napoli via live stream idag. Att starta upp en bra stream på fotboll går snabbt och man får direkt tillgång till Champions League i hög kvalitet. Så vänta inte till sista sekunden utan förbered dig redan nu med en live stream.

Det kan verka lite krångligt att komma igång med en stream och veta vilka streamingtjänst online som sänder vad. Vi visar hur du enkelt följer Champions League via stream och via samma stream kan du följa alla matcher från turneringen med världens bästa klubblag.

Nice mot Napoli i Champions league

  • Matchstart: 22 augusti 20:45
  • Spelplats: Allianz Riviera, Nice
  • Visas hos: Viaplay sport

Följ Nice vs Napoli via stream online från Champions League

Du kommer igång snabbast med en stream på Nice – Napoli om du har all nödvändig information tillgänglig. Eftersom det är viaplay som sänder alla matcher från Champions League via stream i Sverige kostar det pengar. Det innebär att man inte kan se Nice mot Napoli via live stream.

Men har kortuppgifter redo så går det på under två minuter att hitta en högkvalitativ stream som håller en hög standard i största allmänhet. En stream som bjuder på unika analyser, repriser och underhållning. Det är bara att njuta av sändningen helt enkelt. Vi tipsar alltid om bra sidor med fotbollstreams.

Vi visar dig snabbas möjliga vägen till en live stream på Champions League. Det är alltid roligt att följa matcher från CL även om man kanske inte är ett stort fan av lagen som spelar. Man bjuds alltid på riktigt bra fotboll som slår det vi är vana vid med hästlängder.

Två bra tips från oss på sportal vid val av live stream är att för det första ha koll på vilka ligor streamingtjänsten visar. Så att du inte skapar ett konto och börjar betala för att sen bli missnöjd. Det andra tipset är att alltid välja en laglig stream online. Man märker direkt om man kommer in på en sida som visar matcher de egentligen inte har rättigheterna att visa.

Napoli firar ett mål mot Nice

2–0 till Napoli inför bortareturen

Napoli har kopplat ett rejält grepp om matchserien mot Nice. Det är vad de flesta hade räknat med då Napoli är ett bättre lag på pappret än sina motståndare. Men visst har Nice fortfarande en chans att ta sig vidare.

För att ta matchen vidare till förlängning måste Nice vinna med 2 mål så länge inte Napoli gör ett mål. För att ta sig vidare direkt måste de vinna matchen med tre mål. En tuff uppgift mot ett så pass bra lag som Napoli. Men större skrällar har skett och vi vill ändå höja ett varningen finger för Nice.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se