Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 10 apr, 2017

Kvartsfinaler i Champions League – Tippa lag vidare

Vi ser framemot alla de matcher som kommer att spelas i Champions Leagues kvartsfinaler. Vi kommer här att ta fram vilka matcher som ska spelas, samt vilka lag som vi tror kommer att vinna dubbelmötena och där med gå vidare till semifinaler.

Det är många i Sverige som kommer att spela på betting under Champions League. För att få bäst chanser för att vinna pengar på odds så behöver du ha koll på läget i matcherna som ska spelas. Det är däremot inte säkert att matcherna slutar så som experter tror.

Däremot är det alltid bra att läsa lite speltips för att få en bättre bild om vilket lag du ska tippa vidare. Det kan knappast skada att få mer information om vilka förutsättningar som finns innan du väljer vilka odds du ska spela på.

kvartsifinaler champions league

Så spelas kvartsfinaler i Champions League

Nedan kommer vi att rada upp de matcher som du kommer att kunna se under kvartsfinalerna i Champions League. Du får även med dig ett litet spelschema så du kan hålla koll på när matcherna spelas.

Matcherna som spelas i Champions League kommer du att kunna se på lite olika vis. Du kan t.ex. se de direkt på din TV om du har rätt kanaler. Ett annat vis att se dessa matcher är genom Champions League live stream. Vi kan själva inte rekommendera någon sida som väljer att streama matcherna helt .

  • Juventus – FC Barcelona

Första matchen: Juventus – FC Barcelona (11 april, 2017)
Andra matchen: FC Barcelona – Juventus (19 april, 2017)
Lag vi tippar vidare: FC Barcelona

  • Atletico Madrid – Leicester

Första matchen: Atletico Madrid – Leicester (12 april, 2017)
Andra matchen: Leicester – Atletico Madrid (18 april, 2017)
Lag vi tippar vidare: Atletico Madrid

  • Dortmund – AS Monaco

Första matchen: Dortmund – AS Monaco (11 april, 2017)
Andra matchen: AS Monaco – Dortmund (19 april, 2017)
Lag vi tippar vidare: Dortmund

  • FC Bayern Munchen – Real Madrid

Första matchen: FC Bayern Munchen – Real Madrid (12 april, 2017)
Andra matchen: Real Madrid – FC Bayern Munchen (18 april, 2017)
Lag vi tippar vidare: Real Madrid

champions league slutspel

Odds i Champions League

Det finns gott om bettingsidor som kommer att erbjuda odds i Champions League. Det gäller bara att du jämför lite olika sidor för att se vart du kan hitta bästa oddsen. Om du inte orkar jämföra massor av sajter på egen hand så har vi hjälp för dig.

Vi på Sportal har nämligen sett till att jämföra sidor med bästa oddsen för dig. Det innebär att vi har en guide där du hittar sidor som har riktigt bra odds, och därför större vinster till dig som lyckas tippa rätt i Champions League.

Att spela på matcher i Champions League är som vi tidigare har nämnt väldigt populärt. För visst finns det en extra stor dramatik när världens bästa fotbollslag ska göra om vilka som vinner den mycket åtråvärda pokalen.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar