Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 12 sep, 2017

Feyenoord – Manchester City: Live stream på Champions League

Feyenoord slutade etta I den holländska ligan förra säsongen och kvalificerade sig därmed till Champions League. Första matchen i gruppspelet mot Manchester kan man enkelt streama. Vi som tänk se på matchen genom live stream kan förvänta oss ett jämnt möte mellan två bra lag.

Feyenoord mot Manchester City kommer bjuda på underhållning och fotboll i världsklass. Så missa inte att live streama Champions League under onsdagskvällen. Allt du behöver veta om live streaming och hur man kommer igång går att läsa längre ner i texten.

Feyenoord möter Manchester City i Champions League

  • Avspark: Onsdag 13 sep, 20:45
  • Spelplats: De Kuip, Rotterdam
  • Sänds hos: Viaplay sport

Streama Feyenoord – Manchester City från Champions League

Champions League samlar världens bästa klubblag och låter lagen göra upp om den åtråvärda titeln. Alla matcher är därför spännande att streama live på grund av nivån fotbollen håller. För att enkelt komma igång med en live stream behöver man bara ta sig igenom två steg.

Först krävs det att man skapar ett konto hos viaplay för att kunna se Champions League via live stream. Efter det måste man välja till deras sportpaket, det är så man får tillgång till att live streama massvis av sport.

När de två stegen är avklarade är det bara att öppna matchen du vill se via live stream, luta dig tillbaka och njuta av Champions League.

Streama Feyenoord – Manchester City om du är intresserad av att se en jämn och spännande fotbollsmatch.

Detta är första gången på 15 år Feyenoord spelar en gruppspelsmatch i Champions League. Det är alltså väldigt stort för klubben att de tagit sig hela vägen till gruppspelet. Räkna med en speciell inramning att se via live stream onsdag kväll.

Streama Feyenoord – Manchester City och mängder av andra matcher i Champions League på samma ställe. Väljer du streamingtjänsten nämnd ovan kan du se alla omgångar från gruppspelet och slutspelet via live stream.

Starta upp din Champions League live stream lagom i tid till matchen. Då slipper man stressen sista minuterna innan avspark. När allt är klart går du bara in på samma streamingtjänst för att kolla framtida matcher. De två stegen för att komma igång behöver man alltså bara gör en gång.

Feyenoord firar att de vunnit holländska ligan

Om matchen

Feyenoord har visat sig vara starka mot engelska klubbar. I Europa League slog man Manchester United under gruppspelet. De är dessutom riktigt starka på hemmaplan och kommer gå ut hårt mot City.

Detta är en perfekt match att streama live. Man får bra kvalitet på både bild och ljud, en riktigt bra match och en proffsig produktion. Det är alltså många fördelar med att välja en bra live stream vi rekommenderar. Det går lika bra att streama Liverpool – Sevilla från Champions League på samma sätt som Feyenoord mot City.

Vi tror att matchen mellan Feyenoord – Manchester City kommer att vara tät och fysisk. Feyenoord kommer förmodligen öppna starkast och håller de City utanför matchen kan det bli en härlig kväll för holländarna.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar