Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 23 aug, 2017

FC Köpenhamn – Qarabag: Champions League via live stream

Köpenhamn hade kanske hoppats att få minst ett mål med sig till hemmamatchen mot Qarabag. Men 1–0 blev resultatet och Köpenhamn har fortfarande en bra möjlighet att avancera till Champions League. Se när Qarabag gästar Köpenhamn via live stream ikväll.

Vi visar hur simpelt det är att köra igång en live stream på Champions League i vår artikel. Vi tipsar dig om bra sidor med streams på FC Köpenhamn – Qarabag. Läs mer för att ta reda på hur du ser matchen via live stream.

Köpenhamn tackar efter match mot Qarabag

  • Matchstart: Idag, 23 augusti 20:45
  • Spelplats: Parken, Köpenhamn
  • Vart man ser matchen: Viaplay live stream

Hitta stream på Köpenhamn – Qarabag

Det är vanligt att man i sista sekund letar efter en bra live stream på Champions League. Följ vår guide för att så smidigt som möjligt komma igång med en live stream på Köpenhamn mot Qarabag. Det är två lag som kommer bjuda på en härlig kamp och det är bara för oss att njuta av fotbollen via live stream

För att komma igång med en live stream på Champions League krävs det att man skapar ett konto hos Viaplay. Det är dom som sänder alla matcher från playoff till Champions League. De visar även fortsättningen med gruppspel och slutspel via stream. Hela CL samlat på ett ställe, vilket underlättar för oss följare.

När du skapat ett konto med ett sportabonnemang, utan bindningstid, är det bara att leta upp den match du vill följa i tablån. Där hittar du inte bara live stream på Köpenhamn – Qarabag. Det finns även live streams på andra matcher från bland annat Premier League och La Liga.

Vi räknar med ett fullsatt Parken och en härlig inramning. Köpenhamn har det helt i egna händer och det känns som en helt rimlig möjlighet att de tar sig vidare till gruppspel i Champions League. Qarabag är ett bra lag men en bortamatch mot Köpenhamn när så pass mycket står på spel är en tuff uppgift.

Köpenhamn mot Qarabag i Champions League

Andra matcher i Champions League

Utöver matchen mellan Köpenhamn – Qarabag finns det fyra andra matcher att följa via live stream. Detta är de sista fem matcherna i playoff till gruppspelet i Champions League.

Köpenhamn – Qarabag

Slavia Praha – Apoel Nicosia

Liverpool – Hoffenheim (live stream)

CSKA Moskva – Young Boys

Steaua Bucuresti – Sporting

Vad som helst kan hända I den sista omgången och det är inget lag som känns klart på förhand. Det är bara Apoel som vunnit det första mötet med fler än ett mål. Vilket vittnar om vilken jämn nivå det är på lagen såhär nära gruppspelet.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar