Eduardo vill sänka Manchester United

Shakhtar Donetsk tar ikväll emot Manchester United på Donbass Arena i Shakhtar i den andra gruppspelsmatchen i Champions League. Den forne Arsenal-spelaren Eduardo da Silva är bara en av många spelare som vill sänka det kantrande engelska skeppet.

– Vi har helt klart chansen att vinna den här matchen. United må befinna sig i lite problem men de är fortfarande starka och vi måste vara koncentrerade, säger Eduardo till The Sun.

– De kommer att spela under press även om lag brukar ha en lite annan mentalitet i Champions League som får dem att lyfta sig. Vi slog Arsenal här för några år sedan och Chelsea förra säsongen. Vi spelar alltid bra på hemmaplan.

Rio Ferdinand missar matchen på grund av ljumskproblem och stannar hemma tillsammans med Anderson, Fabio och Wilfried Zaha. Robin van Persie är tillbaka efter skada men det är tveksamt om den holländska stjärnan startar mot Shakhtar ikväll.

Luiz Adriano är det enda lilla frågetecknet för hemmalaget. Brassen tränade med laget igår och det mesta talar för att han är redo för spel ikväll.