Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 25 sep, 2017

Streama Dortmund – Real Madrid: Live & på TV

Veckan som kommer nu innebär fotboll från Champions League. Den match som vi tror det kommer vara störst fokus på under denna omånng är Borussia Dortmund – Real Madrid.

Som vanligt när det kommer till heta matcher i Europa så hjälper vi på Sportal dig att hitta live streams online. Därför kommer du kunna ta hjälp av oss när det kommer till att streama Dortmund – Real Madrid i Champions League.

Fortsätt gärna läs för att snabbt hitta till en live stream online, eller veta vart matchen mellan Dortmund – Real Madrid kommer att sändas på TV.

champions league 26/9

Titta på Dortmund – Real Madrid stream

Matchen som spelas mellan Borussia Dortmund – Real Madrid kommer att gå stapeln den 26 septmeber, kl. 20:45. Innan dess så bör du redan hittat ett knep att se matchen live på nätet.

Att streama Dortmund – Real Madrid online är enkelt. Det enda som du behöver göra är att veta vart matchen kommer att sändas på nätet. Sedan behöver du gå genom de steg som sedan gör det möjligt för dig att kolla på Champions League streams.

Där kommer du kunna se flera matcher från tuneringen, och självklart kommer en Dortmund – Real Madrid stream ingå.

Den tjänst som har alla rättigheter att sända Champions League och matchen mellan Dortmund – Real Madrid är Viaplay. De har under en lång tid innehaft de rättgheter som krävs för att streama matcher i Champions League.

Många ställer sig frågan om det är möjligt att streama Dortmund – Real Madrid på nätet. Det är tyvärr inte , utan kommer kosta dig pengar för att starta.

Du kan välja mellan två alternativ om du vill titta på en Dortmund – Real Madrid stream hos Viaplay. Du kan välja mellan att köpa det abonnemang som finns. Där kommer du få tillgång till all den sport som Viaplay väljer att sända online.

Du kan även välja att streama Dortmund – Real Madrid via pay-per-view. Det innebär att du köper en matchbiljett som sedan kommer låsa upp Champions League live streams.

Kolla in våra tips nedanför för att kunna direkt starta de matcher som du vill se i Champions League 2017.

  • Gå till Viaplay
  • Skapa konto & köp abonnemang
  • Gå till alla live streams
  • Starta din Dortmund vs Real Madrid stream

Vem sänder matchen på TV?

Matchen som spelas mellan Borussia Dortmund och Real Madrid kommer att vara möjlig att både streama och se på TV.

När det kommer till att se Champions League på TV så är det Viasats kanaler som du bör leta bland. Det är nämligen Viasat som kommer att sända Drotmund – Real Madrid på TV. Detta gör de med en av sina sportkanaler – Viasat Sport Premium. Denna kanal är endast tillgänglig för de som aktiva valt att få med Viasats sportkanaler i sitt kanalutbud.

real madrid mål

Spela live under matchen

Något som vi kan rekommendera till alla de som är intresserade av odds och betting är att spela på matchen. Genom att både kunna streama och betta på Dortmund – Real Madrid så skapar du en riktigt bra fotbollskväll.

Enligt oss så finns det inget roligare än att spela odds samtidigt som du ser matchen live.

Vi tycker det är allra bäst att använda oss av live odds. Det ger dig möjligheten att kunna spela på odds samtidigt som du kollar på matchen.

En av de sajter som vi tycker är allra bäst när det kommer till bra live odds i Champions League är bet365. Det är en spelsajt som under en väldigt lång tid valt att erbjuda odds på de live scores som gäller.

Det kan hjälpa dig att spela på högre odds än vanligt, eller ger dig chansen att syna skrällar direkt under pågående matcher.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1237 Artiklar