Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 22 feb, 2010

Den största matchen bland åttondelsfinalerna

José Mourinho möter inte bara sin gamla klubb när Inter och Chelsea drabbar samman på Giuseppe Meazza på onsdag. Det är dessutom den absolut hetaste åttondelsfinalen enligt den portugisiska tränaren.

– En stor match. Det är en stormatch för Inter, en stormatch för Chelsea. Det är också en stormatch för Europa, jag ser ingen annan match i den här omgången med två lag av samma dimension. Jag tycker att det här är en riktig stormatch, säger Mourniho.

– Jag är varken nervös eller spänd, det kan jag lova. Du måste se på den här matchen med samma känslor som vilken annan match i Champions League som helst, utan extra adrenalin, motivation eller press.

Om det taktiska spelet mot Carlo Ancelotti:

– Alla har fantastisk potential och alla har fantastiska styrkor. Om du frågar Ancelotti om våra styrkor är Eto’o, Diego Milito, Júlio César eller Maicon kommer han att säga samma sak. Han kommer att säga att planen kommer att vara full med stora spelare och att vi har två fantastiska lag.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1752 Artiklar