Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 21 maj, 2011

De är två lysande exempel

Nästa helg ställs några av världens bästa spelare mot varandra när Barcelona och Manchester United drabbar samman i Champions League-finalen på Wembley i London. 

När Andrés Iniesta får frågan om vilken spelare i United som är bäst och som blir det största hotet på Wembley nästa lördag svarar han: 

– Wayne Rooney är en av de bästa spelarna i Världen och jag älskar att se honom spela. De har Nani som också är väldigt bra på att försvara. Men om du måste välja en spelare, så blir det Paul Scholes och Ryan Giggs för deras historia och för allt de åstadkommit. De är två lysande exempel som spelare, säger Iniesta till The Independent. 

Och mittfältaren får medhåll från en av sina spanska lagkamrater. 

– Giggs var väldigt snabb och offensiv och jag försökte att fokusera på honom när jag växte upp, säger Pedro till El Mundo Deportivo. Nu spelar han mer i mitten men är trots det väldigt farlig med den avgörande passningen.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1677 Artiklar