Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 23 aug, 2017

CSKA Moskva – BSC Young Boys: Stream direkt på CL-playoff

CSKA Moskva vann första matchen med 1–0 och har i den avgörande andra matchen hemmaplan. Young Boys stod upp bra på hemmaplan men frågan är om de är tillräckligt bra för att vinna borta. Matchen går precis som alla andra matcher från playoff till Champions League att följa via live stream.

I vår artikel kan du läsa hur man snabbt får igång en live stream på Moskva – Young boys. Det tar inte många minuter och sedan kan man njuta av fotboll i hög kvalitet. Läs mer för att ta reda på hur du kan se Champions League via stream idag!

Såhär kommer du igång med en live stream på Moskva – Young Boys

Först och främst behöver man skapa ett konto hos viaplay om man ska se Champions League via stream i Sverige lagligt. Det är dom som köpt alla rättigheter för att streama fotboll i Sverige. När du väl skapat ett konto och valt sportabonnemanget är allting klart.

Då kan du välja och vraka bland olika matcher att se via live stream. Så för att komma igång med en live stream på Champions League och matchen mellan CSKA Moskva – Young Boys behöver man skapa ett konto. Sedan är det bara att följa matchen via stream online.

En av alla många fördelar är att man kan se matcherna vart man än befinner sig. Det går att streama fotboll via mobiltelefonen och surfplattan precis lika bra som på teven eller datorn. Flexibiliteten gör att man hela tiden kan ta med sig matcherna.

Så missa inte när de sista platserna till gruppspelet i Champions League ska fyllas. Där världens bästa klubblag möts på några av de största arenorna i världen. Ofta hör det ihop med vilka klubbar som har mest pengar, men med jämna mellanrum slinker en och annan mindre klubb med till gruppspelet. Sätt igång din stream nu direkt!

Betting på Champions League

CSKA Moskva är favoriter i matchen mot Young Boys vilket inte är helt oväntat. Young Boys har ett odds4.70 att vinna medans CSKA Moskva ligger betydligt lägre på 1.74. Faktum är faktiskt att CSKA Moskva inte behöver göra ett enda mål i matchen för att avancera vidare.

Vi tror på en matchbild där CSKA Moskva kommer att försöka döda matchen så tidigt som möjligt. Gör de ett mål måste Young Boys göra tre. Så det ska väldigt mycket till för att schweizarna ska ta sig vidare till gruppspel i Champions League.

Vi förväntar oss i varje fall en spännande match där mycket kan hända. Kanske är det ikväll som vi får bevittna en riktig skräll i europeisk fotboll.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar