Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 28 sep, 2010

Cluj kan inte överraska igen

Inför Roma – Cluj:

Avspark: 20:45

Arena: Olimpico

Domare: Jonas Eriksson (Sverige)

TV: Viasat Extra

Bäst odds på Roma: 1,35 hos bwin

Bäst odds på oavgjort: 4,66 hos Betfair

Bäst odds på Cluj: 9,50 hos Betfair

—————————————————————————————–

Roma kommer säkerligen ordentligt stärka efter segern i toppmatchen mot Inter i helgen. Mirko Vucinics språngnick i slutet av matchen gav Claudio Ranieri välkommet andrum efter den hårda kritiken.

Ikväll väntar rumänska Cluj på Olimpico och Ranieri tror inte att motståndet kan överraska igen.

– Om du besegrar det lag som vann Champions League förra säsongen, genom en mycket bra insats och fullt fokus i 90 minuter, då börjar du tro på lagets kunnande. Vi vill inte stanna där. CFR Cluj vann i Rom för två år sedan; jag kommer ihåg att Juan Culio gjorde två mål och han spelar imorgon också. Men det finns inget utrymme för överraskningar idag, säger Ranieri inför matchen.

Många offensiva krafter är tillbaka i laget medan Júlio Sérgio skadade sig i ligan nyligen och blir borta en månad.

Clujs tränare, Sorin Câr?u, hoppas på just en repsir från mötet för två år sedan.

– Cluj vann här för två år sedan och det skulle inte vara korkat att tro att vi kan vinna igen. Med all respekt för rancesco Totti som fyller år imorgon, vi kommer inte att ge varken honom eller Roma några presenter. Jag såg Romas match mot Inter och imponerades av Jérémy Menez, Mirko Vu?ini?, Simone Perrotta och David Pizarro, de kan bestämma matchen när de vill, säger Câr?u inför matchen.

– Jag säger inte om italienarna Roberto De Zerbi, Felice Piccolo eller Ferdinando Sforzini kommer att spela. Jag har inte bestämt vilken startelva som ska spela.

Gabriel Mure?an byttes ut i derbyt mot Cluj-Napoca i fredags och missar matchen ikväll. Även Saa Bjelanovi? missar matchen.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1677 Artiklar