Vem blir vinnare i Champions League 2017?

Det finns mängder av spekulationer om vem som kommer att stå som slutgiltig vinnare av Champions League 2017. När vi nu är framme vid finalspelet av Champions League, så är våra alternativ mindre.

Åttondelsfinaler i Champions League

Åttondelsfinalerna i Champions League har vi full koll på. Vi kommer i denna artikel ge dig spelschemat för de första matcherna som kommer att spelas under Champions League den 14-15 februari, samt den 21-22 februari.

Benfica – FC Dynamo Kiev: Returmöte i Portugal

Inför mötet mellan Benfica och Dynamo Kiev så letar många efter gratis streams, speltips och läge hos lagen innan mötet. Vi samlar allt du behöver veta om matchen som spelas i Champions League grupp B

Manchester City spelar returmöte mot PSG live stream

På tisdagskvällen ska kvartsfinalmötet i Champions League mellan Manchester City och PSG avgöras. Vi har ett väldigt ovisst möte att se fram emot, efter att engelsmännen fick med sig ett fint 2-2-resultat hem från Paris.

Mission impossible för Arsenal live stream

Det vankas returmöte i Champions Leagues åttondelsfinaler, och Arsenal är i behov av ett mirakel modell större, om man inte ska åka ur turneringen på onsdagskvällen.

Stormötet ska avgöras live stream

I veckan är Champions League-slutspelet äntligen tillbaka och på onsdagskvällen har det blivit dags för returmötet mellan de regerande engelska och franska mästarna när PSG åker till London.

Tungviktsmöte i Turin live stream

I Champions League-gruppspelets sista omgång åkte Juventus på en uddamålsförlust borta mot Sevilla. I och med Manchester Citys seger i sin sista match innebar det att Turinklubben gick vidare till slutspel som grupptvåa. När åttondelsfinalerna sedan lottades fick Juventus se hur kostsam denna förlust kan visa sig vara.

1. Gå till Bet365

bet365

2. Öppna konto

Opret en konto og Stream fodbold live

3. Titta på fotboll

green-icon-3