Rosenborg BK – Celtic FC: Se Champions League via live stream

Rosenborg har ett riktigt bra läge att ta sig till play-off rundan till Champions League ikväll. Första matchen slutade 0-0 och det är vinst som gäller för att Rosenborg ska ta sig vidare. Matchen går att följa via live stream för oss svenskar.

Lyon - PSG: Live stream på Champions League finalen

Ikväll spelas damernas final i Champions League, de två lagen som tagit sig hela vägen är Lyon och PSG. Är du intresserad av att följa matchen är det enklast via live stream eller på tv-kanalen Eurosport.

Emil Forsberg och RB Leipzig klara för CL, eller?

RB Leipzig har gjort en helt makalös klättring och just nu ser laget ut att komma tvåa i Bundesliga. Klubben grundades 2009 på iniativ av Red Bull-koncernen, som utöver Leipzig äger fyra andra fotbollsklubbar i världen.

AS Monaco – Juventus: Streama Champions League live online

Hitta din Champions League stream inför kvällens match mellan Monaco – Juventus. Här kommer vi att vägleda dig till den streamsida som kommer att visa matchen live. Se därför till att du är förberedd om du vill se semifinalen i direktsändning.

Få 200 kr gratis att spela på Champions League

Ska du tippa på Champions League ikväll så skadar det knappast att få en bonus att spela med. Det innebär att du kommer att få gratis pengar att spela med. Denna bonus kan du denna gång hämta inne hos Leo Vegas.

Kvartsfinaler i Champions League – Tippa lag vidare

Vi ser framemot alla de matcher som kommer att spelas i Champions Leagues kvartsfinaler. Vi kommer här att ta fram vilka matcher som ska spelas, samt vilka lag som vi tror kommer att vinna dubbelmötena och där med gå vidare till semifinaler.

1. Gå till RedBet image - Gå till Redbet
2. Få C More Premium gratis image - Skapa konto
3. Startadin stream image - Starta stream