Bwin Sverige – Live stream, betting & bonus

8 /10

Bwin

Få 100% upp till 100 kr hos Bwin!

Internationell spelsida & Stort utbud av odds

exklusiv

Omsättningskrav: ?x bonus, minsta odds ?

Bwin Betyg
Totalt Betyg 8/10
Spelupplevelse 8/10
Bonusar & erbjudanden 8/10
Typer av bets 8/10
Variation av sport 8/10
Insättningar & uttag 8/10

Sponsrat innehåll – Recensionen speglar enbart skribentens åsikter

Bwin är bland de största spelbolagen som finns på marknaden. De har bra odds och stort utbud av spel att tippa på online. Här är vår recension om bolaget.

Bwin är en väldigt stor och populär bettingsida, som många spelar på när de vill försöka vinna pengar. Vi kan rekommendera Bwin starkt, och om ni vill läsa mer om bettingsidan har vi här en recension.

Många känner igen Bwin från att de var tröjsponsorer åt AC Milan och Real Madrid för bara några år sedan, men det finns mycket mer om Bwin som kan vara bra att veta.

Betting på Bwin

Utseendet på Bwin ser till skillnad från många andra spelsidor rätt traditionellt ut, med vit bakgrund och svart text.

Någonting vi gillar starkt med sidan är att oddsen har grön eller röd färg på sig beroende på om de stigit eller sänkts den senaste tiden. På så sätt kan man förstå att ett lags chanser att vinna anses ha minskat eller ökat, vilket är bra att ha med sig innan man placerar sina spel.

Det finns även livebetting på Bwin, och du kan således spela på odds i realtid under pågående match. Det är väldigt kul och bra att göra om du samtidigt tittar på matchen live på TV, så att du har en bra bild av vad som händer i matchen och får mer information att backa upp dina spel med.

Live streams hos Bwin

Bwin har ett mycket stort utbud av live streams på nätet. De erbjuder 50 live events per dag, och över 1 000 i månaden. Dessutom visar de evenemang och tävlingar från över 20 sporter – varje dag!

På deras hemsida står det att de visar Champions League, Europa League, Volleyboll Champions League, Beachvolleyboll FIVB World Tour. Det är med andra ord ett oerhört stort utbud av sporter, matcher och tävlingar som sänds på Bwin.

Det är inga andra bettingsidor som visar CL, och därför kan vi tänka oss att Bwins live streams är mycket populära.

Insättningsbonus för nya spelare

På Bwin får du 100 % i välkomstbonus vid insättning upp till 1000 kronor. Det innebär att om du sätter in 1000 kr får du 2000 kr att spela för. En mycket bra bonus för dig som vill vinna snabba pengar. Men tänk dig för vad du placerar dina spel på, så att du inte går med förlust.

Dessutom kommer Bwin ibland med särskilda erbjudanden till specifika matcher. Det gäller alltså att hålla ögonen öppna för att inte missa din chans till att vinna pengar.

Spela direkt från mobilen

Bwin erbjuder spel från mobilen. Du kan betta direkt från din mobil inne på Bwin. Allt du behöver göra är att koppla upp din mobil/smartphone till internet och sedan kan du spela online.

Det finns dessvärre ingen app till Bwin att ladda ned, för dig som är den bekvämliga typen. Bwins hemsida är dock mobilanpassad och du kan därför enkelt navigera dig omkring med din mobil.

Kundtjänst och kontakt

Tjänstens e-post är öppen dygnet runt, måndag till söndag 0-24 varje vecka. Du kan hitta hur du mailar Bwin från sajtens kontaktsida. Du får svar på dina frågor inom 24-48 timmar, vilket kan tyckas är en långsam återkoppling.

Sammanfattning

För att sammanfatta kan vi säga att oddsen på Bwin är bra, och att utbudet av live streams som de berättar om är fantastiskt.

Dessvärre är kundtjänsten ganska långsam, men det är en bra sida och då ska det väl inte finnas så många problem som behöver lösas! Vi rekommenderar Bwin!

Sidan är licensierad i Sverige, den har alltså svensk spellicens, vilket innebär att den verkligen är att lita på.