Betway Sverige - Stort utbud av spel, odds & stream

6 /10

Betway

Få 100% upp till 100 kr hos Betway!

Grymt utbud & Enkla & snabba uttag

exklusiv

100% upp till 100 kr

Trovärdig hemsida

Omsättningskrav: 6x bonus - minsta odds 1.75

Betway Betyg
Totalt Betyg6/10
Spelupplevelse6/10
Bonusar & erbjudanden4/10
Typer av bets8/10
Variation av sport9/10
Insättningar & uttag8/10

Sponsrat innehåll – Recensionen speglar enbart skribentens åsikter

Betway är en av världens största bettingsajter, och har över 2 miljoner spelare. Här hittar du mängder av odds och spel.

De flesta bettingintresserade letar länge efter en sida som verkligen faller dem i smaken, och alla har olika preferenser. Vissa prioriterar de höga oddsen, andra vill ha en bettingsida med snygg design och många tycker om att ha tillgång till ett stort utbud av spel.

Naturligtvis försöker spelbolagen att nå upp till så många av spelarnas kriterier som möjligt, men det är få som lyckas göra alla glada. I Betway har vi ändå hittat ett spelbolag som verkligen håller en hög nivå på många punkter. Det går att spela på många odds, och oddsen är dessutom höga. Dessutom är hemsidan väldigt användarvänlig och trevlig att navigera sig omkring på.

I vår Betway-recension ska vi nu gå igenom sajten steg för steg. Häng med och läs på för att se om den här spelsidan kan vara någonting för dig!

Oddsbonus på Betway

Det skrevs in en ny spellag nyligen som tvingat Betway att sänka sin tidigare generösa välkomstbonus till att ”bara” ha 100 kr i bonus för nya spelare. Du som ny spelare får 100 % i bonus upp till 100 kr på din första insättning.

Denna bonus måste omsättas 6 gånger innan du får ta ut dina vinstpengar, och detta på odds från 1,75 och uppåt. En hyfsad bonus, med andra ord.

Det som gör det extra enkelt att omsätta den här bonusen just på Betway är sidans stora utbud av spel och odds. Det går att spela på väldigt många olika sporter, och det finns dessutom gott om odds på dessa evenemang och matcher.

  1. Gå till Betway
  2. Skapa ett konto
  3. Gör en insättning

Utbud av odds

Utbudet av odds på Betway är riktigt imponerande. Här kan du spela på i princip vad helst du önskar att spela på. Givetvis har de spel på stora, klassiska sporter som fotboll, ishockey, handboll och tennis men även på till exempel E-sport.

Är du någon som fastnat för någon mindre sport så är chansen god att du ska hitta spel även på den. Det går exempelvis att spela på judo, politiska frågor som presidentvalet och inte minst på pesäpallo. Pesäpallo är en finländsk variant av baseboll.

En sak som förenklar för dig som spelare på Betway är att de erbjuder en massor av nyttig statistik direkt på sin sida. Du måste inte söka dig runt på andra hemsidor för att hitta viktig information om lagen som möts, utan finner mängder av bra fakta direkt vid aktuell match på Betway. Riktigt bra, om ni frågar oss!

Liveodds hos Betway

När det kommer till utbudet av liveodds ligger Betway i framkant. Här erbjuds liveoddsspel på det mesta. Utbudet är rejält och ser ut så som ni är vana vid från andra spelbolagsjättar. Spela på nästa mål, antal mål, slutresultat, hörnor, kort och så vidare.

Kom ihåg att när du spelar på liveodds så ändras oddsen löpande hela tiden och väldigt snabbt. Därför är det viktigt att vara på hugget och att hålla en hög koncentration inom den typen av spelande.

Cashout – ”stäng spel”

Betway erbjuder en så kallad ”cashout”-funktion, vilket betyder att du kan välja att stänga ditt spel. Har du till exempel spelat att IFK Göteborg ska vinna mot Elfsborg, och tycker att det känns lite svettigt under de sista minuterna när boråsarna trycker på för ett kvitteringsmål, kan du välja att stänga spelet och få en andel av vinsten. På så sätt slipper du riskera att spelet förloras, men det kan också kännas bittert att stänga ett spel som sedan visar sig gå in. För då vinner du ju inte lika mycket som du kunnat göra!

Använd cashout-funktionen med eftertänksamhet och försiktighet. Den går att använda på de allra flesta singelspelen och på flervalsspel upp till 6 olika val.

Kundsupport på Betway

Kundsupporten på Betway är halvdan, att döma av våra erfarenheter. Visserligen är öppettiderna för chatten bra, men i chatten har vi inte alltid fått den hjälp vi önskat och svarstiden har dessutom dröjt.

Med det sagt, är det möjligt att vi haft otur med våra handläggare och att kundtjänsten vanligtvis håller en hög nivå.

Pros

  • Stort utbud av sporter
  • Många olika odds
  • Snygg design

Cons

  • Långsam kundtjänst

Sammanfattning

En riktigt bra spelsida som vi verkligen kan rekommendera. Betway har en trevlig design och inte minst ett enormt utbud av odds på alla möjliga, olika sporter. Oddsen är dessutom i regel höga och bra.

Du som tycker om att spela på betting online kommer inte att bli besviken. Dessutom erbjuds en del live streaming så som Bundesliga och ryska Premier League. Kundtjänsten brister en aning enligt oss, men sidan är så pass bra att man inte kommer att behöva den särskilt mycket.