Betfair Sverige - Höga odds, stort utbud & stream

8 /10

Betfair

Få Få 100 kr hos Betfair!

Stort utbud av odds & Växande spelsida

exklusiv

Få 100 kr

Några av de bästa oddsen

Omsättningskrav: 6x bonus - minsta odds 1.75

Betfair Betyg
Totalt Betyg 8/10
Spelupplevelse 7/10
Bonusar & erbjudanden 8/10
Typer av bets 8/10
Variation av sport 10/10
Insättningar & uttag 7/10

En bra bettingsida på nätet är Betfair. Där kan du hitta höga odds, stort utbud och mycket mer. Läs vår recension och se varför du ska välja att spela på Betfair!

När man spelar på odds och betting online är det av stor vikt att hitta en bettingsida som man tycker om. Alla bettingsidor har olika fördelar och nackdelar, så det handlar om att väga in plus och minus och se vad man landar i och vilket spelbolag man väljer att börja spela på.

Bland de viktigaste faktorerna att väga in när det kommer till att välja spelbolag att spela på är höga odds, stort utbud av spel och en smidig hemsida med schysst design och duktig kundsupport. Alla dessa saker finner ni på Betfair!

  1. Gå till Betfair
  2. Skapa ett konto
  3. Ta del av bonus och börja spela!

Stort utbud av odds och spel

Utbudet av spel på Betfair är väldigt, väldigt stort. Du kan hitta spel på tävlingar och matcher från i princip hela världen, och då talar vi inte bara om toppdivisionerna. Det finns spel på matcher i lägre divisioner från länder långt borta, och du finner även spel udda och mindre vanliga sporter. Dessutom finns det gott om spel på damidrott.

Även om det finns odds att spela på från många olika sporter är det främst utbudet av fotboll som sticker ut hos Betfair. Man märker att det är fotbollen som de verkligen satsat på, och när det kommer till den sporten finns det hur mycket olika spel som helst.

Vill du ha mycket olika alternativ för din betting kan vi starkt rekommendera Betfair! Dessutom erbjuder de bra odds, vilket gynnar möjligheterna att gå plus på ens betting.

Välkomstbonus på Betfair

Just nu är det ingen särskilt saftig välkomstbonus som erbjuds på Betfair. Du som ny kund får, om du spelar för 100 kr, även 100 kr i gratisspel. Dessa pengar kan du använda till att spela på vad du vill. Det är viktigt att notera att de 100 kr som du spelar med för att få din bonus måste ske på odds över 1,50 – annars får du inte ditt 100 kr i gratisspel.

När du väl fått ditt gratisspel för 100 kr kan du spela dessa utan omsättningskrav.

Pros

  • Höga odds
  • Stort utbud

Cons

  • Saknar livechatt

Kampanjer och erbjudanden

Betfair erbjuder ofta olika kampanjer och erbjudanden åt sina spelare. Det kan handla om särskilda specialspel eller boostade odds. Med dessa kampanjer och erbjudanden höjs dina chanser att göra bra pengar, vilket både blir gynnsamt och roligt för spelarna på Betfair.

Matcher som du ofta kan finna boostade odds på är FC Barcelonas, och matcher från Premier League. Det är nämligen så att Betfair sponsrar Barcelona och Premier League.

Utöver dessa boostade odds händer det ibland att de erbjuder andra slags gratisspel. Håll utkik på sektionen med kampanjer, så ska du nog se att det dyker upp en del intressant då och då!

Live streaming på Betfair

Du kan streama sport i hög utsträckning på Betfair, men de allra största ligorna får du tyvärr klara dig utan. De största sportevenemangen som går att titta på hos Betfair är Copa Libertadores (klubblagsturnering i Sydamerika), fotboll från Ryssland och NBA .

Ibland kan det ske att spelbolag uppdaterar eller ändrar sina utbud, så det är viktigt att hålla dig uppdaterad för att se om de lägger till – eller tar bort – någon intressant liga. Gå därför in då och då och se om du till exempel kan streama fotboll från den liga du vill se.

Kundtjänst på Betfair

Kundsupporten på Betfair är bra. De erbjuder telefonhjälp (08 505 201 69) varje dag mellan 10:00 och 18:30, och där bemöts du alltid av trevlig personal som gör sitt bästa för att hjälpa dig.

Du kan faktiskt även välja att ta kontakt med Betfair via Twitter, och där beskriva ditt problem. Då hjälper de dig på bästa sätt.

Vad vi kan sakna med Betfairs kundtjänst är att det inte finns någon chatt. Det är vanligtvis det snabbaste och enklaste sättet att få hjälp med ett problem, och även om telefon bör fungera bra så är öppettiderna för telefontiderna en aning begränsade.

Sammanfattning

För att sammanfatta kan vi säga att vi verkligen gillar vår spelupplevelse på Betfair. De erbjuder ett stort utbud av spel och har väldigt bra odds. Du kan spela på all tänkbar fotboll, och hittar dessutom gott om spel på odds från andra sporter. Dessutom har Betfair svensk spellicens.

Ett stort plus med Betfair är de kampanjer och erbjudanden de erbjuder. Det sker väldigt ofta att det dyker upp roliga kampanjer där man har god möjlighet att göra lite extra pengar.

Bland minusen på sajten finner vi att det saknas en livechatt, och att tiderna för hjälp via telefon stänger klockan 18 varje kväll. Men eftersom Betfair är en så pass bra sida så är det inte så ofta man behöver fråga om hjälp kring saker! Vi kan starkt rekommendera er att spela på Betfair, men läs gärna fler recensioner av bettingsidor för att bilda dig en bredare uppfattning.

Betfair: Frågor & svar

Kan vi rekommendera Betfair?

Ja, Betway är en väldigt bra och pålitlig hemsida med höga odds och stort utbud.

Vad har Betfair för välkomstbonus?

Betfair erbjuder 100 kronor i gratisspel för nya kunder. För att ta del av bonusen måste man lägga ett spel till minimumodds 1,50 på 100 kronor.

Är det bra odds att spela på inne på Betfair?

Ja, oddsen på Betfair är höga. Dessutom är utbudet av spel väldigt stort.

Har Betfair en app?

Ja, Betfair har en app. Du kan ladda ner den i Google Play eller i Apple Store.

Vem eller vilka äger Betfair?

Ägaren av Betfair kallas Betfair International Plc. De äger bara Betfair, och lägger således all sin energi på att göra Betfair till en så bra spelsida som möjligt.