Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 4 apr, 2017

Vinn en resa till Champions League finalen 2017

Kanske hade du lagt ner förhoppningarna att vara en av de som kommer att få se finalen i Champions League 2017? Just nu erbjuder Leo Vegas ett alldeles förträffligt erbjudande att vinna biljetter till finalmatchen. Utöver biljetter till Champions League finalen så kommer du även tävla om ett resepaket värt flera tusentals kronor!

Som vinnare i Leo Vegas tävling så kommer du att få plocka med dig en vän. Dessutom så kommer du att få se matcher med två stora sportprofiler i Sverige. Vad sägs om att kunna varva upplevelsen att vara på plats i Millenium Stadium med att snacka strunt med Patrick Ekwall och Frank Andersson.

Det är nämligen dessa två profiler som kommer att vänta på dig med flyg, matchbiljetter och sällskap. Bättre än så tror vi inte att det går att uppleva Champions League finalen.

 • Tävla hos: Leo Vegas
 • Tävlingsperiod: 24 mars – 24 april
 • Tävlingsform: Utlottning
 • Datum för finalen: 3 juni, 2017
 • Vinnare: 5 st + 5 valfria kompisar till vinnaren

Tävla & vinn matchbiljetter till Champions League

För att vara med att slåss om dessa åtråvärda biljetter till finalen i Champions League så behöver du inte anstränga dig särskilt. Det enda du behöver göra är att spela på bäst odds som vanligt. Då kan du få chansen att vinna både pengar på dina speltips, samt biljetter i tävlingen.

För att kvalificera sig till Champions League utlottningen så behöver du spela för en bestämd summa pengar. Det gäller att du är en aktiv spelare och spelar för minst 200 kr om dagen. Det går även att spela för 3000 kr under en och samma vecka för att få en lott tillagd i tävlingen.

Det är helt fritt att lägga din bets på vilka odds du vill. Vilket innebär att du kan spela på de lag eller ligor som intresserar dig mest.

Det är även viktigt att du noterar att dina spel måste vara på tipskuponger som delar ut över 1.50 i odds eller mer. Det är inte okej att ”fegspela” för dina insatta pengar. Vilket man egentligen kan tycka vad man vill om.

Skulle du inte vinna i utlottningen till Champions League finalen så kommer du åtminstone att få ett tröstpris om du kvalificerar dig. Då kommer du att få motta hela 200 kr i spel hos Leo Vegas. Det är ett bra tröstpris som kan låta sig vinna mer pengar på betting.

Vad ingår i vinsten?

Skulle du vinna hela resepaket och biljetterna till Champions League så kan du förvänta dig en av dina bästa, och kortaste resor i ditt liv. Nedan kommer vi att ta upp vad som ingår i vinsten som Leo Vegas har plockat fram åt oss.

 • Två flygbiljetter till London
 • 1 natt på hotell i London + lunch + middag
 • Transport till Cardiff
 • Matchbiljetter till Champions League finalen
 • 1 natt på hotell i Cardiff + lunch + middag
 • Transport till London
 • 1 heldag i London med lunch & upplevelser
 • Flyg tillbaka till Sverige

Att se Champions League live är mycket bättre än att se matchen på TV eller via live stream. Det kan vi nästan garantera. Att välja att titta på Champions League stream känner vi inte är nödvändigt om du nu kan se till att vinna matchbiljetter till finalen.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar