Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 10 mar, 2017

Vilka sporter är roligast att följa live?

Nedan har vi samlat några av de sporter som vi tycker är roligast att följa med hjälp av live betting & streams. I många fall så skiljer det ganska mycket på alla olika sporter när du ska spela på live betting.

Att spela eller titta på en basket live stream är många gånger mer intensivt än vad det är att spela på t.ex. fotboll. Dessutom så kan man dela upp sina odds i fler perioder inom basket. Vilket du kanske inte kan göra lika enkelt i handboll eller fotboll.

Kolla in alla våra tips, och se vilka sporter som du tycker om. Sedan tar du bara reda på hur du spelar på live odds, och du skapar roliga ögonblick vid varje sportevent som finns.

Vår topplista med live sport!

I vår lista hittar du helt enkelt sporter som vi tycker om att följa live. Det innebär att vi tycker sporten är mycket rolig att både kolla på, samtidigt som man spelar på live odds. Vi har självklart även bifogat en liten anledning till varför vi tycker att just den sporten är värd att följa live.

Ishockey

Den roligaste och mest intensiva sporten som vi tycker om att spela på, samtidigt som vi kan följa via stream är ishockey. Det är säkert många svenskar som håller med oss. I sporten går det oftast väldigt snabbt, och spelbolagen har skapat många alternativ för oss att spela på live.

Basket

Basket är en sport som har fyra perioder, vilket skapar möjligheter för att lägga flera olika spel för vinnare i varje period. Det är kul att live betta basket samtidigt som du kan se sporten live. Det går väldigt snabbt, och spänningen kan många gånger bli helt sjuk!

Tennis

Tennis är en sport som har oändliga spel som du kan betta på när en match är på gång. Du kan bl.a. tippa vem som vinner nästa gem eller set. Det finns även spel där du kan tippa nästa serve-s, eller vinnare för matchen.

Speedway

Speedway är en sport som är oftast uppdelad med olika heats. Dessa heats är som lopp som förarna åker. Inför varje heat så kan du tippa vinnare och kamma hem pengar. Det är ett snabbt och roligt sätt att vinna pengar samtidigt som du kan se speedway på TV eller via streams.

Alla sport streams!

Om du inte ännu kan välja vilken sport som du vill se på tv eller via live stream. Då har vi en stor sida där vi samlat flera olika sporter. Där kan du läsa mer om fler idrotter som vi erbjuder dig att se. Det är inte alls ovanligt att du kan streama sport online. Speciellt inte om du tar hjälp av våra knep.

Vi kan nämligen guida dig vidare till massor av roliga sportevenemang som du inte får missa. Se till att du har stenkoll på hur du kan se den sport som du allra helst önskar.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1237 Artiklar