Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 15 maj, 2024

Vem vinner tungviktsmatchen? Tyson Fury – Oleksandr Usyk – Odds & speltips

På lördag, natten till söndagen svensk tid, kl. 00:00, möts två obestridda tungviktsboxare, Tyson Fury och Oleksandr Usyk, i en episk match som kommer att äga rum på Kingdom Arena i Riyadh, Saudiarabien.

Denna match är inte bara en kamp om ära och prestige utan också en kamp om fyra bälten. Fury och Usyk är båda obesegrade tungviktsmästare och kommer att ge allt för att försvara sina titlar och ta hem ännu mer ära.

Detta är en efterlängtad fight av alla fans världen över. Betydelsen av denna match kan inte överdrivas. Det står mycket på spel för båda fighters, och vinnaren kommer att gå därifrån som en legendarisk tungviktsmästare.

Vi kommer att granska allt inför denna episka match. Vi kommer att titta på oddsen från flera olika spelbolag och jämföra dem för att ge dig den mest exakta och uppdaterade informationen. Läs vidare för vår djupgående analys inför denna historiska fight och för att ta reda på vem vi tror kommer att gå segrande ur ringen.


Oleksandr Usyk vinner

Odds = 2.00
Bonus: Få 1250 kr i spelkrediter hos Bet365

Sidor med bäst Tyson Fury – Oleksandr Usyk odds

Här kan du jämföra de främsta spelbolagens erbjudanden för den spännande boxningsmatchen mellan Tyson Fury och Oleksandr Usyk. Vi rekommenderar att du alltid noga utvärderar oddsen för att välja den spelsida som ger dig bäst möjliga vinstchanser för de sportevenemang du är mest intresserad av. Genom att noggrant jämföra oddsen kan du öka dina vinstmöjligheter och uppleva spänningen i en givande spelupplevelse. Ta dig tid att analysera oddsen innan du lägger dina vad och välj den bettingsida som ger dig mest värde för din insats.

  • Världens största bettingsida
  • Högklassiga live streams
  • Några av de bästa oddsen
  • Spela med Swish
  • Live streaming
  • Användarvänligt

Tyson Fury – Oleksandr Usyk speltips

Denna kommande match mellan Tyson Fury och Oleksandr Usyk är laddad med spänning och prestige. Mycket står på spel för båda fighters, och denna kamp om tungviktsbältena kommer att gå till historien som en av de mest episka.

Det är en otroligt jämn match där resultatet kan sluta precis hur som helst. Spelbolagen har satt oddsen ungefär 50/50, vilket speglar den ovissa naturen av denna match.

Både Fury och Usyk är obesegrade och har än så länge inte upplevt en förlust i sin karriär. I Furys senaste match mot Ngannou, var det en mycket jämn tillställning där många ansåg att Ngannou hade övertaget. Trots att Ngannou lyckades få ner Fury på marken, stod Fury kvar och vann matchen via domslut efter att den gått fulla antalet rundor.

Usyk å andra sidan har imponerat med sina två på varandra följande segrar mot Joshua och sin senaste vinst mot Dubois. Han är en otrolig kämpe som aldrig viker ner sig och slåss med hjärtat till det sista.

Vi väljer vårt speltips härifrån, och det blir på Usyk att vinna. Vi tror att Usyk har en fördel baserat på hans senaste imponerande fights och hans otroliga uthållighet i ringen. Dessutom, trots att Fury vann mot Ngannou, verkade han inte vara på sin topp under den matchen. Om Fury inte visar en betydligt bättre form i denna match, kommer Usyk att ha övertaget. Men det var ett tag sedan den senaste matchen, och mycket kan ha hänt sedan dess.

Vi väljer Usyk som betalar oss 2.00 i odds. Det är en spännande och nervkittlande match som vi ser fram emot att se utfalla.

  • Speltips: Oleksandr Usyk vinner
  • Odds: 2.00
  • Bettingsida: Bet365

Följ boxning & MMA

Upptäck spänningen i boxning och MMA med vår snabba guide till live-sändningar. Hitta plattformar som streamar de matcher du vill se och njut av den intensiva actionen direkt från din egen skärm. Med vår hjälp kan du enkelt välja den bästa plattformen för att fånga varje ögonblick av spänning och kämparglöd i ringen.

Andra nyheter

Dyk ner i världen av sportbetting med spännande tips och färska nyheter från svenska spelbolag. Bläddra igenom vår arkiv av tidigare publicerade artiklar för att få unika insikter inom detta område.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1688 Artiklar