Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 14 jun, 2017

U.S. Open: Se Henrik Stenson och Alex Norén via live stream

Den 15-18 juni spelas United States Open Championship på Erin Hills som ligger nordväst om Milwaukee. Banan är känd för sin tuffa ruff och längd. Det är en svårspelad bana och blir en utmaning för våra två svenskhopp Henrik Stenson och Alex Norén. I vår artikel kan du läsa om hur du live streamar US Open, speltips och hur schemat ser ut.

Se US Open via live stream enkelt och smidigt på vilken enhet du vill. Tävlingen startar på torsdag och första sändingen startar vid 19.00 med tanke på tidsskillnaderna. Läs mer om hur du ser golf och annan sport via live stream online.

US Open live stream 2017

Se US Open och Stenson via live stream

Se på golf i den absoluta världsklassen via live stream snabbt och enkelt. Givetvis håller US Open live streamen god kvalitet där du kan ta del av all den spänning som golftävlingen erbjuder. Det är Viasat som äger rättigheterna för US Open och för att se tävlingen via live stream krävs alltså ett konto med tillhörande abonnemang hos viaplay.

Paketet kostar 399 kronor och då får du tillgång till golf, UFC, F1, Champions League, La Liga, Premier League och NHL. Med andra ord väldigt mycket sport. För att få tillgång till att live streama all sport online som viaplay erbjuder behöver du som sagt ett sportabonnemang.

Sändningstiderna för viaplay under US Open ser ut enligt följande:

Torsdag: 19.00-03.15.
Fredag: 19.00-03.15.
Lördag: 19.00-02.15.
Söndag: 19.00-02.45.

Detta är alltså tiderna som viaplay kommer att live streama US Open 2017.

Henrik Stenson US Open live stream

Stensons och Noréns chanser på titeln

Sannolikheten att vi ser en svensk göra upp om titeln känns ganska små. Startfältet ser otroligt starkt ut och tittar vi på oddsen så talar de inte till någon av svenskarnas fördel direkt. Stenson är den bättre av de två men har inte riktigt nått upp till den nivån han kan spela på det senaste. Kanske är detta tävlingen som det vänder och vi får se lite av en skrällseger.

Enligt spelbolagen har Stenson det tionde lägsta oddset för att ta hem tävlingen och Alex Norén har 21e lägsta oddset. Allra lägst odds har världsettan Dustin Johnson som ligger på 8.50 i odds.

Att tippa en vinnare på en tävling som US Open är väldigt svårt. Därför har vi kollat på lite andra odds till tävlingen och det som känns mest spelvärt är vilka som slutar topp tio. Där har Dustin Johnson 1.80 i odds och Henrik Stenson 3.50. Att Johnson kommer topp tio känns som ett rätt säkert odds enligt oss medan oddset på Stenson är lite vågat. Men till 3.50 känns det väldigt spelvärt.

Vårt tips: Johnson och Stenson slutar på en topp tio placering

Odds: 1.80 & 3.50

Spelbolag: bet365

Erin Hills US Open live stream

Erin Hills

Erin Hills är den näst längsta US Open-banan genom tiderna. Banan mäter totalt 7143 meter vilket är otroligt långt. Den är framförallt känds för sin ruff som ni kan se på bilden ovan. Hamnar man i den kan det bli kämpigt att ta sig upp.

Banan blev klar och öppnade 2006. Sedan dess har det varit ett par amatörtävlingar arrangerade på Erin Hills. Årets US Open är alltså den största tävlingen som spelats på banan någonsin.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar