Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 28 maj, 2017

UFC live stream – Se Alexander ’The Maulers’ Gustafsson fight!

Ikväll kommer det att finnas live stream från UFC galan där vi kommer kunna följa The Maulers stora match i MMA. För att kunna streama UFC så kommer du här att få tips.

Alexander ’The Mauler’ Gustafsson går en fight mot Glover Teixeira som kan ge Gustafsson en eventuell titelmatch. Fighten hålls i Stockholm ikväll den 28e maj i Globen. Det kommer vara ett otroligt häftigt ögonblick när The Mauler äntrar på hemmaplan inför tusentals fans. Att följa UFC via live stream är enkelt och vi hjälper dig att komma igång.

Se The Mauler via live stream och heja fram vår främsta svenske MMA-fighter. Han är i dagsläget rankad tvåa i världen och motståndaren Teixeira är rankad trea. En vinst skulle därför innebära att en ny chans på en titelmatch öppnar upp sig. Det är målet som Alexander Gustafsson har i siktet och inför kvällens fight är han storfavorit.

  • Galan startar: Den 28/5, kl. 16:00
  • Arena: Globen, Stockholm
  • Visas hos: Viaplay

UFC free live stream från Stockholm?

Alexander Gustafsson är inte den ende svensken som går en fight på UFC-galan ikväll. Det är totalt fyra svenskar som ska gå varsin fight. Utöver The Mauler är det, Oliver Enkamp, Jack Hermansson och Nico Musoke. Så det är många roliga fighter att se fram emot och hela galan går att live streama hos viaplay.

UFC-galan startar 16.00 och räknas sluta runt 23.30-tiden. Att se UFC med en live stream är inte möjlig. Många i Sverige hade säkert hoppats på att någon aktör i Sverige skulle visa MMA & UFC for free.

Istället så kommer du att kunna följa galan genom att enkelt skapa ett konto med abonnemang hos Viaplay.

Nackdelen är att det inte är , men fördelarna med att betala för ett abonnemang för att streama UFC med Viaplay är många. Inte minst så kommer du att kunna se matcherna med riktigt bra kvalité, och självklart med svenska sportkommentatorer. De kommer att direkt rapportera om det stora eventet live, och ge dig massor av försnack inför UFC & MMA galan i Stockholm 2017.

Det kommer även finnas chans för dig att kunna se UFC live på din TV. Det är då bra om du tar dig vidare till Viaplay där du kan hitta mer information om vilka TV-kanaler som valt att visa matcherna från kvällens stora UFC gala med bl.a. matchen med The Mauler från Sverige.

Vi tror och hoppas att det kommer vara ett stort intresse för dessa matcher som ska avgöras. Biljetterna till galan har varit slut sedan ett bra tag tillbaka, och det lär även vara många i Sverige som vill hitta hjälp att se matcherna via stream, eller på TV.

Inför The Maulers fight!

Tre av svenskarna är favoriter inför sina fighter ikväll. Den som inte är favorit är nykomlingen Oliver Enkamp som sent blev inkastad i galan. Han ersatte den norska fightern Emil Meek som är skadad. Det är Oliver Enkamps debut i UFC men han är inte ny i MMA-scenen. Han har gått sju matcher totalt och vunnit samtliga.

Alexander Gustafsson har oddset 1.33 på att vinna sin fight mot Glover Teixeira som har 3.40 i odds på att vinna. Självklart kommer hemmapubliken spela stor roll i The Maulers fight och ge honom den extra energin som krävs för att lyckas vinna.

Dessa odds som vi ger dig inför UFC galan ikväll kommer från bet365!

Vi har med andra ord flera svenska hopp att hålla tummarna för. Flera av dessa är favoriter till att vinna sina matcher och därmed kunna fightas med högre rankningspoäng i framtiden.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar