Läs vår topplista på VM:s 10 största stjärnor.

På fredag inleds ishockey-VM 2018 i Danmark. Sverige spelar sin första match mot Vitryssland, och även om det är en lagidrott finns det vissa spelare som sticker ut och som ska göra det där lilla extra för oss. Samma sak gäller givetvis för alla de andra lagen också. Här listar vi hockey-VM:s 10 största stjärnor.

1. Connor McDavid, Kanada (Edmonton Oilers, NHL)

När kanadensaren Connor McDavid sätter fart är han oerhört svårstoppad. Världens mest sevärda, och även bästa, ishockeyspelare. Detta är VM:s största stjärna.

2. Patrick Kane, USA (Chicago Blackhawks, NHL)

Patrick Kane ä ren skandalomsusad hockeyspelare, men att han är talangfull råder det inget snack om. Enligt oss är Kane VM:s näst största stjärna.

3. Johnny Gaudreau, USA (Calgary Flames, NHL)

Detta är en riktig lirare, som är en av världens absolut snabbaste hockeyspelare. Bjuder på många läckerbitar, och det är alltid show när Gaudreau är på planen.

4. John Klingberg, Sverige (Dallas Stars, NHL)

John Klingberg är en fantastiskt duktig back, och en stor del i att Sverige får anses ha VM:s bästa försvar. Har haft en riktigt bra säsong med Dallas Stars.

5. Leon Draisaitl, Tyskland (Edmonton Oilers, NHL)

Leon Draisaitl kan mycket väl vara den bäste ishockeyspelare Tyskland någonsin fått fram. Stor, stark, smart och öser in poäng.

6. Mikko Rantanen, Finland (Colorado Avalanche, NHL)

Mikko Rantanen är Finlands största stjärna i VM, och den som ska se till att ta nationen långt i mästerskapet. Ny på den stora scenen.

7. Oliver Ekman-Larsson, Sverige (Arizona Coyotes, NHL)

Underskattad försvarare som i vårt tycke är en av NHL:s bästa backar. Kommer snart att spela i en större klubb än Arizona.

8. Frederik Andersen, Danmark (Toronto Maple Leafs, NHL)

Den enda målvakten på denna lista. Frederik Andersen är en oerhört trygg sista utpost i Danmark, och han är den som kan se till att hemmanationen går långt.

9. Mathew Barzal, Kanada (New York Islanders, NHL)

Nykomling I NHL, som tagit ligan med storm. Har öst in mål för sitt NY Islanders, och åker ifrån de flesta på isen.

10. Rickard Rakell, Sverige (Anaheim Ducks, NHL)

Rickard Rakell är Anaheims stjärna, och väntas ha en stor roll för Sverige i sommarens mästerskap. Många poäng är att vänta från svensken.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 100 000 evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Gå till Bet365

2. Öppna konto

3. Se ishockey

Unibet

Insättning med Swish
x

Sponsrat innehåll | 18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se