Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 9 mar, 2020

Titta på Leipzig – Tottenham: Live stream & TV

Streama Leipzig – Tottenham, eller se matchen på TV. Åttondelsfinal i Champions League, match 2 av 2.

Streama Leipzig – Tottenham live

Det TV-bolag som äger rättigheterna att visa Champions League-matcher i Sverige har länge varit och är fortfarande Viasat. De visar matcherna online på Viaplay, vilket innebär att du med Viaplay-konto och sportabonnemang kan titta på Leipzig – Tottenham och alla andra matcher från mästerskapet.

Sportabonnemanget kostar 399 kronor per månad, och du kan dela konto med en vän för att på så sätt även dela på kostnaden. Det går nämligen att ha igång sändningar från Viaplay från två olika enheter samtidigt. Ni kan titta på fotboll på olika håll på samma gång.

Det går dessutom att titta på matchen från vilken enhet som helst. Du kan se Tottenham – Leipzig från mobil, surfplatta eller dator.

  • 1. Gå till Viaplay.se
  • 2. Skapa ett konto och välj sportabonnemanget
  • 3. Titta på RB Leipzig – Tottenham Hotspur i Champions League! (10 mars)

Titta på Leipzig – Tottenham på TV

Du kan också kolla på Leipzig – Tottenham på TV. Matchen kommer att visas på Viasat Sport Premium (HD), där du kan se den om du har kanalen i ditt utbud.

Kommentatorer till matchen är Niklas Holmgren och Bojan Djordjic, som alltså är redo att kommentera denna spännade sammandrabbning.

Sändningen inleds klockan 20:00, och avspark tar vid klockan 21.

  • Kanal: Viasat Sport Premium (HD)
  • Sändningsstart: 20:00
  • Avspark: 21:00

Inför matchen

Tottenham hade en fin trend inför det första mötet med sju raka matcher utan förlust. Sedan förlusten mot Leipzig (med 0-1) har man istället fem raka matcher utan seger. Senast kryssade man borta mot Burnley, och det var ett resultat man nog ska vara nöjda med sett till matchbilden.

Tottenham har fortfarande ont om spelare i anfallet. Harry Kane och Heung-Min Song är saknas båda två på grund av skador, och antingen Dele Alli eller Lucas Moura väntas spela från start mot Leipzig.

I RB Leipzig är många intresserade av att följa Emil Forsberg. Den svenske mittfältarens status i laget har dock fallit flera hack, och han är inte ens en given startspelare längre. Han väntas inleda matchen på bänken, men kommer troligtvis att bytas in.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1752 Artiklar