Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 21 jul, 2017

Sverige – Ryssland: Se Dam EM 2017 via live stream

Är du ute efter att se Ryssland – Sverige live stream från Nations League? Följ länken.

Sverige har goda möjligheter att skapa bra förutsättningar inför fortsättningen av EM för damer 2017 i matchen mot Ryssland ikväll. Det är en otroligt viktig match som kan ge Sverige chansen att eventuellt nå en gruppseger. En match som absolut inte bör missas och det går att följa Sverige – Ryssland via live stream. Läs vår guide om vart Dam EM sänds 2017.

I vår artikel kommer vi att grundläggande hjälpa dig att hitta en live stream på Sverige – Ryssland ikväll. En match om förhoppningsvis kommer att följas av många svenskar hemma i tv-soffan. Matchen går även att följa på TV. Men flexibiliteten och den goda kvaliteten en live stream erbjuder är bara några av fördelarna med att se EM via stream.

Det är inte bara i fotboll som Sverige stöter på Ryssland som motståndare. Läs mer om hur du kan sända Sverige – Ryssland stream i ishockey VM. Perfekt för dig som vill följa Tre Kronors resa.

Schelin och Asllani kramas efter ett mål

  • Matchstart: Idag kl. 18.00
  • Spelplats: Stadion De Adelaarshorst, Deventer
  • Visas hos: Cmore & TV4

Följ Sverige – Ryssland via live stream direkt från EM 2017

Sverige kommer till spel med några förändringar i truppen. Exakt hur dom ser ut är fortfarande inte helt klart men med största sannolikhet kommer vi att få se Lotta Schelin spela på kanten. Det öppnar upp för anfallaren Stina Blackstenius som förväntas spela tillsammans med Fridolina Rolfö.

Matchen går att följa via live stream. För att få tillgång till en laglig live stream krävs det att man tar vägen via redbet. De har ett erbjudande där man vid insättning och lagt spel får en kod skickad till sin mail. Koden använder man sedan på Cmore, som sänder Sverige – Ryssland, för att aktivera en månad Cmore sport.

Matchen sänd även i TV4 där sändingen startar klockan 17.30 med en halvtimmes studio innan avspark. Samma sändningstid gäller även för de som väljer att se matchen via live stream. Ser du matchen via live stream kommer studiotiden bli längre eftersom reklampauserna är betydligt kortare. En av många fördelar med att välja live stream.

Hos Cmore får du tillgång till att se hela EM för damer 2017 via live stream. Samtliga matcher sänds via stream hos Cmore där du kan streama fotboll i HD-kvalitet.

Svensk spelare visar upp sin tröja

Inför matchen mellan Sverige – Ryssland från EM

Pia Sundhage verkar ha fått igång en mycket god stämning i Sveriges trupp. Det är en stor fördel om lagsammanhållningen är på topp och att alla trivs i sin omgivning.

Några dagar innan matchen mot Ryssland verkade de svenska damerna inte ha någon speciell koll på hur Ryssland egentligen spelare. Men nu dagarna före match ska de ha gjort analyser både på Rysslands och sitt eget spel. Får se om de är väl förberedda inför uppgiften.

De tre senaste mötena mot Ryssland har slutat i Sveriges favör alla gånger. Sverige har gjort sex mål mot Rysslands ett. Om Sverige har problem med offensiven verkar Ryssland haft extrema problem med sin offensiv mot Sverige. Men Rysslands trupp har genomgått många förändringar och utvecklats mycket de senaste månaderna. Så historia är precis vad det är, historia.

Det är bara att hålla tummarna för att Sverige gör vad som krävs och får igång sitt offensiva spel. Det kommer att bli en spännande match att följa och vi på sportal rekommenderar dig att komma igång med en bra live stream.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar