Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 14 maj, 2017

Sverige – Danmark: Live streama hockey från VM 2017

Matchen mellan Sverige – Danmark går att följa på live stream hos Cmore och även på TV4 direkt i teven. En match två grannland emellan som givetvis betyder mycket för Sveriges placering i gruppen. En match som Danmark alltid vill vinna extra mycket med tanke på att Sverige är det stora hockeylandet i Norden.

Sverige spelar sin näst sista match i gruppspelet. Det är jämt i gruppen och varje match räknas. Med tanke på att Sverige förlorade två av de viktigaste matcherna i turnering i början är resterande matcher ett måste att vinna.

Danmark har inte jättemycket att spela för eftersom de står som värdnation i nästa års upplaga av VM. Då är de garanterade en plats och riskerar därför inte att åka ut.

Vill du kunna live streama Sverige – Danmark online i fotboll så hjälper vi dig självklart med detta.

Sverige Hockey VM Stream 2017

Följ Sveriges matcher på live stream

Cmore har en kampanj där man kan skapa ett nytt konto och streama hockey VM . Vi har gjort en guide på hur man kommer igång med livestream på hockey VM här. Annars är priset för tjänsten 99 kr så det är ett riktigt bra erbjudande.

Fördelen med att se Sverige – Danmark på live stream är att man slipper reklam och får betydligt längre studiotid. Vi alla vet hur störande en reklampaus kan vara under en avblåsning där man gärna vill se repriser från tidigare situationer i matchen. Under matchen kommer du få sällskap av våra svenska sportkommentatorer Lasse Granqvist och experten Sanny Lindström.

Tre Kronor live stream

Våra tankar kring Sverige – Danmark

Sverige är det bättre laget men det är inte på pappret man vinner några matcher. Det måste även stämma i praktiken vilket det inte alltid gjort för det svenska laget. Danmark har inte heller riktigt kommit upp till sin potential och ur ett underhållningsperspektiv får vi hoppas att de spelar så bra som möjligt.

Matchen kommer bjuda på hög fart och ett Danmark som kommer gå på mycket kontringar. Förvänta er långa anfall för Sverige och håller Danmark ihop sitt försvarsspel har de absolut en möjlighet att ta poäng. Vi tror på en målsnål match där ett slutresultat som 2-1 eller 3-1 känns väldigt rimligt.

Den danska målvakten Sebastian Dahm har haft problem mot tuffare motstånd i turneringen men mycket tack vare utebliven hjälp av sina backar. Får de kemin att stämma kan Dahm lyfta sitt spel markant. Det är en bra målvakt som har mycket rutin som bara behöver få tillbaka det självförtroendet han har i österrikiska klubblaget Graz 99ers.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar