Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 18 jan, 2017

Super Bowl 2017 – Odds & live betting

Finalmatchen i NFL (Super Bowl) kommer under 2017 att spelas den 5 februari. Det förväntas återigen att slå publikrekord och många människor är laddade på finalen.

Se till att du redan har säkrat din spelkupong inför match, och väljer att spela på odds för Super Bowl 2017. Just nu kan du spela med boostat odds inför finalen. Se till att du skapar ett spelkonto inne hos Betfair, och hämta ut betydligt bättre odds inför finalen.

Odds att New England Patriots vinner – ca: 1.66 x insats (Boostat odds hos Betfair = 6.00)
Odds att Atlanta Falcons vinner – ca: 2.30 x insats (Boostat odds hos Betfair = 10.00)

Detta kan du göra hos de sajter som vi rekommenderar nedanför. Dessa sajter är de främsta bettingsidor när det kommer till att erbjuda de bästa oddsen på Super Bowl.

Avspark: 5/2-2017
Arena: NRG Stadium (Houston, Texas)
Visas hos: TV3 & ViaPlay

Tippa Super Bowl – Speltips med bästa oddsen

Om du är en erfaren spelare av odds och betting så kanske du känner till att oddsen varierar beroende på vilken bettingsida som du spelar för.

Att jämföra odds inför stora finalmatcher som Super Bowl är därför att rekommendera. Det låter dig få chansen att vinna mer pengar för samma insats. Perfekt för dig som är ute efter att vinna så mycket pengar som möjligt på odds inför Super Bowl 2017.

Amerikansk fotboll har blivit allt mer populär i Sverige, och i Europa. Därför har det blivit en naturlig ström med spelare i Sverige som vill betta på amerikansk fotboll i NFL.

Klicka på länken nedanför, och se våra oddsjämförelser mellan olika sajter som kommer att erbjuda spel på Super Bowl 2017.

Jämför bettingsidor med bäst odds online!

Lagen som spelar finalen i NFL (Superbowl) är New England Patriots som hålls som stora favoriter inför matchen. Att Atlanta Falcons skulle ta sig enda fram till Superbowl är mer chockartat. Trots att båda lagen är duktiga, och är bland de främsta i USA, så känner nog de flesta på sig att New England Patroits kommer att vinna det här. Det får bli vårt speltips, och vi kan glädja oss med att få 6.00 x i vår insats tillbaka inne hos Betfair.

Bonus

Det finns goda chanser till att du kan få bonusar och erbjudanden i samband med att du vill spela på Super Bowl. Ett stort evenemang med mycket uppmärksamhet är ett perfekt tillfälle för att erbjuda bra odds bonusar, kampanjer, eller erbjudanden på live odds.

Betfair är en bettingsida som väljer att boosta sina odds inför matchen. Det innebär att vi spelare kan tippa på resultat som ger ett betydligt högre odds än vad som är vanligt. Detta är en form av kampanj, eller bonus som du kan använda när du ska spela på Superbowl 2017.

Livebetting

Under Super Bowl så erbjuder flera bettingsidor dig att spela live under matchen. Det är extra roligt att spela på resultat mitt i matchen, speciellt om du följer Super Bowl live via TV eller stream.

Att live betta på sport är mycket populärt, och växer sig allt större. Främst populärt är det att spela på matcher med sin mobiltelefon. Det ger en större frihet, och du kan smidigare lägga de bets du vill spela på.

Se Super Bowl på TV

Förra året gjorde TV3 en satsning i Sverige. Satsningen innebar att de skulle visa Super Bowl i svensk TV. Sagt och gjort, och många svenskar följde spänt den finalmatch i NFL som spelades.

År 2017 så kommer TV3 göra samma satsning, vilket innebär att vi återfår se Super Bowl på någon av de stardard TV-kanaler som är populära i Sverige.

Det går även att streama matchen online med hjälp av ViaPlay. Du behöver då ett konto inne hos streamingsajten och följa eventuella instruktioner.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar