Streama Super Bowl: Se NFL-finalen via live stream

Natten till måndag 4 februari är det dags för Super Bowl. Vill du streama Super Bowl live på nätet? Vi visar dig hur du gör för att titta på finalen i NFL, Los Angeles Rams – New England Patriots.

Vill du streama sport? Gör det på Bet365!

Sätt in pengar att spela med för att se massor av sportsändningar live!

För att ta del av bet365 live streaming behöver du ha ett finansierat spelkonto, eller ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Notera att delar av utbudet kan vara blockerat av din IP-adress. Regler & villkor gäller – 18+

Streama Super Bowl

Äntligen får vi se amerikansk fotboll direkt på nätet! Vill du streama Super Bowl live? För att titta på finalen i NFL mellan Los Angeles Rams och New England Patriots live på nätet krävs det att du har Viaplay, då det är den tjänst som direktsänder matchen online i Sverige.

Det är alltså upp till dig att skaffa Viaplay om du ska kunna titta på Super Bowl.

Det som är så bra med att kolla på Super Bowl på Viaplay är att du kan se finalen från valfri plattform. Kolla på mötet från mobil/smartphone, dator/laptop eller surfplatta/Ipad.

 • Match: Los Angeles Rams – New England Patriots, Super Bowl (final i NFL, amerikansk fotboll)
 • Datum & tid: Natten till måndag 4 februari, 00:30
 • Stream: ViaPlay

Titta på Super Bowl på TV

Det är också många som vill titta på Super Bowl på TV, och det är enkelt. Har du TV3 så kan du titta på Super Bowl direktsänt, då det är den kanalen som sänder matchen direkt.

Ratta in TV3 och se L.A. Rams – New England Patriots. Sändningen startar 23:30, matchen drar igång 00:30. Söndagskvällen 3 februari är alltså datumet, även om matchen börjar först när datumet slagit över till 4 februari.

Intressant tränarduell i Super Bowl 53

Det kommer bli spännande och hektiskt när Los Angeles Rams och New England Patriots möts i Super Bowl nummer 53, som spelas på den mäktiga Mercedes-Benz Stadium i Atlanta.

New England Patriots är tippade som marginella favoriter att vinna Super Bowl, vilket de har gjort fem gånger tidigare.

I USA är det mycket prat om skillnaden i erfarenhet. New England Patriots huvudtränare, Bill Belichick, rankas som en av de bästa tränarna inom amerikansk fotboll. 66-åringen har varit med ett tag, vilket kan vara av stor betydelse i en match med så stort tryck som Super Bowl.

Patriots stora stjärna, quarterbacken Tom Brady, har nått Super Bowl tillsammans med tränaren Bill Belichick hela nio gånger.

Los Angeles Rams huvudtränare Sean McWay är bara 32 år gammal, och är således den yngsta tränaren att någonsin leda ett lag i en Super Bowl.

Förutom den stora skillnaden på tränarsidan, får vi se en match i matchen mellan matchens två stora stjärnor, Tom Brady för Patriots och Jared Goff på Rams.

Medan Tom Brady knappast behöver presenteras är det mer förvånande att Jared Goff har blivit en så stark playmaker. Han har möjlighet att få sitt definitiva stora genombrott på den stora scenen om Rams vinner Super Bowl 53.

Super Bowl LIII halvtidsshow

Även om det viktigaste är spelet på planen är halvtidsutställningen alltid något som man ser fram emot.

Det amerikanska popbandet Maroon 5 är huvudattraktionen, vilket annonserades ut den 13 januari. Travis Scott och Big Boi kommer också att ha gästuppträdanden.

Det har rapporterats att Pink och Rihanna har tackat nej till att delta i showen. Pink eftersom det tog för lång tid att förhandla fram ett avtal och Rihanna för att hon stöder Colin Kaepernick.

Super Bowl LIII: Odds

Super Bowl är ett stort sportevenemang – även på oddsmarknaden. Spelbolagen erbjuder en mängd spel och det är svårt att bestämma sig för vad man vill spela på. Det finns också flera bettingsidor där du kan spela med Swish om du tycker det verkar smidigt.

Den stora bettingsidan Bet365 erbjuder för närvarande över 250 spel på matchen, och vi har samlat några av dem här.

Vinnare Super Bowl 53

 • New England Patriots: 1.71
 • Los Angeles Rams: 2.20

Över / under 56,5 poäng

 • Över 56,5: 1,90
 • Under 56,5: 1,90

Spelarspecialer

 • Tom Brady gör touchdown: 13.00
 • Jared Goff gör touchdown: 13.00

Tom Brady antal passing yards

 • Över 292,5: 1,83
 • Under 292,5: 1,83

Jared Goff antal passing yards

 • Över 273,5: 1,83
 • Under 273,5: 1,83

Vill du hitta oddsbonusar att satsa på, för att vinna mer pengar? Följ länken.