Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 20 mar, 2019

Streama Luleå – Växjö: Se live stream & på TV

Denna kvartsfinal spelas mellan Luleå HF – Växjö Lakers. I vanlig ordning så kommer vi på denna hemsida att hjälpa dig med att hitta live stream eller TV-kanal som sänder matchen direkt.

Utöver detta så kan vi hjälpa dig med speltips. Det vill säga ge dig råd om hur vi kommer att tippa under SHL-slutspelet.

Läs gärna vidare för att veta hur du kan streama Luleå – Växjö från SHL. Alternativt vilka kanaler som kommer att visa matcherna som spelas lagen emellan.

Streama hockey hos Bet365 & spela på odds i SHL

Sätt in pengar & börja streama sport live!

Streaming kräver finansierat spelkonto. Spela ansvarsfullt. Regler & villkor gäller. 18+

Växjö Lakers – Luleå HF stream

Det är sedan en lång tid tillbaka möjligt att se SHL matcher på nätet. Detta med hjälp av live streaming. Det finns idag två sidor som kan hjälpa dig att se Växjö – Luleå via live stream. Den ena är enbart möjlig att använda sig av om du är utanför Sverige.

Det är nämligen Cmore som har ensamrätt över att streama Luleå – Växjö under SHL slutspel. Åtminstone i Sverige. Detta är däremot inget som är gratis. För att kunna se matcherna så behöver du först och främst ett konto. Detta konto bör även vara utrustat med ett abonnemang. Detta abonnemang kommer nämligen att låsa upp alla sportsändningar, och inte minst hockey streams från SHL.

Skulle du istället befinna dig utomlands så kommer det finnas ytterligare en streamsida som kan hjälpa dig. Denna sida är ingen mindre än bet365 som blandar fritt med både odds och live streams. Från utlandet så kommer du kunna ta del av de SHL matcher som sänds live på nätet.

Även inne hos bet365 så är det inte möjligt att streama Luleå – Växjö gratis. Du behöver däremot bara sätta in 50 kr att spela odds för. Det är allt som krävs för att låsa upp alla sport streams som bet365 erbjuder dig!

Här kommer en summering om hur du direkt kan ta dig till dessa sidor för att se de ishockeymatcher som du inte vill missa!

 • Gå till bet365
 • Skapa ett spelkonto
 • Spela odds för 50 kr
 • Se Växjö Lakers – Luleå HF stream

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Stödlinjen.se | IP-blockeringar anpassas

 • Gå till Cmore
 • Skapa konto
 • Köp abonnemang (399 kr i månaden)
 • Streama Växjö – Luleå från SHL

Matcherna kommer spelas i Coop Norrbotten Arena (på bilden) & i Vida Arena i Växjö.

TV

Om du hellre ser kvartsfinalerna i SHL på din TV så kommer vi här tipsa dig om flera kanaler som kommer sända Luleå – Växjö. Alla kanaler kommer att finnas till för dig som har TV-paket med sportkanaler från Cmore.

Matcherna mellan Växjö Lakers och Luleå HF kommer nämligen sändas på Cmore Live, Cmore Sport, Sportkanalen och eventuellt TV4.

Har du inte dessa kanaler på din TV idag så rekommenderas du att kontakta din leverantör av TV-kanaler. De kan hjälpa dig att få tillgång till till hela slutspelet 2018/19.

Speltider & matcher

Lagen kommer att spela mot varandra i minst fyra matcher, och som mest sju. Det är med andra ord bäst av sju matcher som gäller. Vinnaren kommer sedan logiskt nog gå vidare till semifinalerna.

Här ska du hittar starttider för matcher som kommer att spelas mellan Luleå – Växjö under kvartsfinalerna. Detta är viktigt att hålla koll på om du vill kunna se matcherna live online.

 • Luleå HF – Växjö Lakers: 22/3 – 19:00
 • Växjö Lakers – Luleå HF: 24/3 – 15:00
 • Luleå HF – Växjö Lakers: 26/3 – 19:00
 • Växjö Lakers – Luleå HF: 28/3 – 19:00

Detta är som du kanske förstår inte den enda kvartsfinalen som kommer spelas under slutspelet. Du kan även läsa mer om hur du kan streama Frölunda – Malmö eller varför inte hur du kan streama HV71 – Färjestad. Vi hjälper dig självklart med detta!

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar