streama ishockey
Blog

Sverige är ett land som under vintern andas hockey. Det finns massor av härliga turneringar och matcher som varje år ska spelas. Se till att du är förberedd!

Streama hockey i Sverige – Få tips på live streams

Se fotboll med Unibet

- Du kan bl.a. se: La Liga, Bundesliga och Serie A

1 Besök Unibet
2 Skapa gratis konto
3 se fotboll live

Häng med när det visas direktsända matcher i hockey på nätet. Med vår hjälp så hittar du live streams direkt som du både kan se via din dator, TV eller mobil.

Vid sidan om fotboll så är ishockey den sport i Sverige som är allra mest populärast att streama på nätet. Vi hjälper dig självklart med att hitta till streaming sidor som erbjuder dig att se hockey live, och i vissa fall gratis.

Så det du behöver göra innan du börjar streama hockey online är att ta reda på vilka matcher, och vilka ligor som du vill se. Sedan läser du bara på vår sajt om hur du hittar till dessa matcher.

Elitserien – SHL

Den svenska hockeyligan SHL är självklart populär för oss svenskar att streama online. Det samlas varje år tusentals människor på de stream sidor som erbjuder svensk ishockey.

De allra populäraste lagen i SHL att se på TV är Frölunda, Färjestad, Luleå, Malmö, Brynäs, och Djurgården. Som du märker så finns det flera heta lag som varje år gör upp om att stå som segrare i Elitserien i hockey.

Skulle även du vilja få tillgång till alla sändningar av SHL – Elitserien i ishockey, så behöver du endast ha ett konto inne hos CMore. De är nämligen de som äger rättigheterna att få visa Elitserien på TV och via live streams i Sverige.

ishockey gratis

Hitta mer sporter att streama hos CMore!

Skulle du befinna dig i ett annat land än Sverige, så finns det goda möjligheter att streama ishockey på en bettingsida med live streaming. En av dessa sajter är bet365, som erbjuder flera matcher i hockey från Elitserien under en hel säsong.

Det är helt gratis och lagligt. Det enda du behöver se till är att du inte har en svensk IP-adress och är en aktiv spelare. Det innebär att du behöver vara utanför Sveriges gränser, samtidigt som du behöver gjort en insättning eller spelat på odds nyligen.

NHL

Den absolut största ligan inom hockey i världen är NHL. Där samlas varje år massor av svenskar och andra stora spelare i världen för att tillsammans skapa världens bästa hockeyliga.

För att kunna streama hockey från NHL online så behöver vara medlem inne hos CMore. Även när det kommer till NHL så har CMore alla rättigheter för att visa alla matcher från den amerikanska hockey-ligan.

Så vad behöver du göra?

Skapa ett konto inne hos CMore och se till att du uppgraderar dig till ett betalkonto. Genom att lägga en eller annan hundralapp hos CMore så får du all ishockey som du orkar med att se.

Det finns inga möjligheter vad vi kan se att streama NHL gratis online. Varken bet365 eller Unibet erbjuder hockey live streams från NHL. Därför verkar CMore vara vårt enda alternativ.

Champions Hockey League

När det kommer till den största europeiska hockeyturneringen, så har du mycket goda chanser att se CHL live & gratis. Champions Hockey League går att jämföra med Champions League i fotboll.

Likheten är att alla stora lag från de bästa europeiska ligorna gör upp om guldet. Alla dessa matcher kan du enkelt se live via ett konto hos bet365. Denna stream sida online visar massor av Champions Hockey League som du bara orkar se.

Det innebär via en förlängning att du kan streama lag från Elitserien när de spelar mot övriga konkurrenter i Europa i den största turneringen för europeiska lag.

För att kunna streama dessa matcher så behöver du som tidigare nämnt endast ett konto hos bet365. Att skapa ditt nya konto är självklart helt gratis. För att sedan kunna streama hockey via direktsändningar behöver du bevisa att du är en aktiv spelare.

Detta gör du genom att göra insättningar, eller spela på odds emellanåt.

Gratis ishockey streams

Det är inte bara hockey från det europeiska mästerskapet som du kan se gratis med hjälp av bet365.

Du kan även se till att streama massor av hockey gratis från KHL (tyska hockeyligan). Det kanske är den mest attraktiva hockeyn enligt oss svenskar, men funkar helt klart för dig som verkligen älskar hockey.

En annan stor fördel med att kunna streama hockey med bet365 är att du hela tiden kan betta på matchen. Den kombinerade streamingsidan, och bettingsidan erbjuder dig att hela tiden spela på deras uppdaterade odds.

Det innebär att du kan spela på odds inför matcher som du vill sedan streama, eller varför inte under tiden som du ser matchen? Med hjälp av deras live odds så kan du snabbt lägga dina tips på pågående matcher.

  • Skapa konto hos bet365
  • Gör en insättning & hämta din bonus
  • Öppna bet365 live streaming
  • Hitta den ishockeymatch som du vill se
  • Börja streama gratis!

Tre kronor – Sveriges landslag

När det kommer till Sverige landslag i hockey, Tre Kronor. Då finns det goda chanser att se sändningar online. Däremot kan det bero på i vilket sammanhang, eller vilken turnering som Sverige spelar.

Ofta brukar det finnas gratis live streams när mindre turneringar ska avgöras så som Karjala Cup, Sweden Hockey Games eller Juniorhockey. Däremot är det inte speciellt vanligt att du kan streama hockey från OS, eller VM. Dessa turneringar blir oftast uppköpta av speciella tv-kanaler som håller i rättigheterna.

Mer information så vidare du kan streama tre kronor kommer vi uppdatera dig om allt närmare de turneringar som går av stapeln. 

Mer sporter!

Det är naturligtvis inte bara hockey som du kan se via live streams hos bet365. Genom att ha ett enda spelkonto så får du tillgång till massor av intressanta matcher inom fotboll, handboll, tennis, basket, och andra roliga sporter.

Den bästa hjälp vi kan ge dig som vill streama sport på nätet är via länken. Den tar dig vidare till vår sida där vi samlat alla all sport och direktsändingar som finns ute på nätet.

Vi tror verkligen att du skulle bli förvånad över hur mycket sport som det finns att streama ute på nätet. Se bara till att du är väl förbered, så är det absolut inga problem för dig.

Se fotboll med Unibet

- Du kan bl.a. se: La Liga, Bundesliga och Serie A

1 Besök Unibet
2 Skapa gratis konto
3 se fotboll live

Bästa spelbolagen