streama hockey gratis
Blog

Sverige är ett land som under vintern andas hockey. Det finns massor av härliga turneringar och matcher som varje år ska spelas. Se till att du är förberedd!

Streama hockey i Sverige – Få tips på live streams

Häng med när det visas direktsända matcher i hockey på nätet. Med vår hjälp så kan du se hockey live streams direkt som du både kan se via din dator, TV eller mobil.

Vid sidan om fotboll så är ishockey den sport i Sverige som är allra mest populärast att streama på nätet. Vi hjälper dig självklart med att hitta till streaming sidor som erbjuder dig att se hockey live, och i vissa fall gratis.

Så det du behöver göra innan du börjar streama hockey online är att ta reda på vilka matcher, och vilka ligor som du vill se. Sedan läser du bara på vår sajt om hur du hittar till dessa matcher.

SHL - Elitserien

Den svenska hockeyligan SHL är självklart populär för oss svenskar att streama online. Det samlas varje år tusentals människor på de stream sidor som erbjuder svensk ishockey.

De allra populäraste lagen i SHL att se på TV är Frölunda, Färjestad, Luleå, Malmö, Brynäs, Skellefteå AIK, Växjö, HV71, Linköping, och Djurgården. Som du märker så finns det flera heta lag som varje år gör upp om att stå som segrare i Elitserien i hockey.  

Skulle även du vilja få tillgång till alla sändningar av SHL – Elitserien i ishockey, så behöver du endast ha ett konto inne hos CMore. De är nämligen de som äger rättigheterna att få visa Elitserien på TV och via live streams i Sverige.

ishockey gratis

Hitta mer sporter att streama hos CMore!

Skulle du befinna dig i ett annat land än Sverige, så finns det goda möjligheter att streama ishockey på en bettingsida med live streaming. En av dessa sajter är Unibet, som erbjuder flera matcher i hockey från Elitserien under en hel säsong.

Det är helt gratis och lagligt. Det enda du behöver se till är att du inte har en svensk IP-adress och är en aktiv spelare. Det innebär att du behöver vara utanför Sveriges gränser, samtidigt som du behöver gjort en insättning eller spelat på odds nyligen.

Intresset för att kunna se SHL live streams är som allra störst under slutspelet. När slutspelet i SHL har dragit igång så känns matcherna mycket mer viktiga än under grundsspelssäsongen. Därför är det inte speciellt konstigt att publiken på matcherna blir större, och att allt fler människor i Sverige vill hitta gratis SHL streams online. Som du säkert redan har listat ut så kan vi guida dig vidare för att kunna se hockey live. Det är något som hjälper många svenskar att inte missa viktiga matcher med deras favoritlag i SHL. 

Om du behöver mer information om streaming, eller om du vill bara veta mer om SHL så rekommenderar vi dig vidare till den officiella sidan för SHL hockey.

Slutspel

Det blir allra mest fokus på SHL hockeyn under slutspelet. Vilket inte är speciellt konstigt. Det är självklart ett stort intresse av att se ishockey när det väl ska avgöras. I normala fall så är det det 10 bästa lagen från grundserien av SHL som kommer att gå vidare till slutspel. De lag som hamnar mellan position 6-10 kommer att göra upp i en inviduell serie innan de går vidare till kvartsfinalerna. De lag som placerar sig över den sjätte positionen kommer att direkt gå vidare till kvartsfinalerna och där med säkra sin plats att bli ett av de 8 bästa lagen i Sverige. 

Slutspelet spelas i matcher mellan två lag som via sin placering ställs mot varandra. Med andra ord så gynnas det bästa laget i grundserien med att möta de sämsta laget som gått vidare till SHL slutspelet. Det är därför viktigt att spela bra i grundserien för att kunna ha bäst chanser att till slut nå SM-guldet. 

Slutspelet kommer du likt som grundserien att kunna streama gratis med hjälp av vår bookmaker. Däremot så behöver du vara utomlands för att kunna göra det. Det är nämligen CMore som har köpt upp rättigheterna att visa & streama ishockey från SHL slutspelet. Om du befinner dig i Sverige så rekommenderas du istället till att streama inne hos CMore. Detta är dessvärre inte gratis. Däremot så rekommenderar vi dig att betala för ett konto hos CMore. Där kan du få tillgång till att se all ishockey som du kan tänkas vilja. Samtidigt som du får tillgång till annan svensk sport som Allsvenskan i fotboll. 

NHL live pa natet

NHL

Den absolut största ligan inom hockey i världen är NHL. Där samlas varje år massor av svenskar och andra stora spelare i världen för att tillsammans skapa världens bästa hockeyliga.

För att kunna streama hockey från NHL online så behöver vara medlem inne hos CMore. Även när det kommer till NHL så har CMore alla rättigheter för att visa alla matcher från den amerikanska hockey-ligan.

Det är inte alls ovanligt att vi i Sverige väljer att streama NHL gratis. Det finns ett stort intresse av att följa de svenskar som just nu spelar i USA. Många av dessa spelare har förflutet i SHL där de hjälpt sina lag med att lyckas bra i den svenska hockeyligan. 

Så vad behöver du göra?

Skapa ett konto inne hos CMore och se till att du uppgraderar dig till ett betalkonto. Genom att lägga en eller annan hundralapp hos CMore så får du all ishockey som du orkar med att se.

Det finns inga möjligheter vad vi kan se att streama NHL gratis online. Varken Unibet erbjuder hockey live streams från NHL. Därför verkar CMore vara vårt enda alternativ.

champions league hockey

Champions Hockey League

När det kommer till den största europeiska hockeyturneringen, så har du mycket goda chanser att se CHL live & gratis. Champions Hockey League går att jämföra med Champions League i fotboll.

Likheten är att alla stora lag från de bästa europeiska ligorna gör upp om guldet. Alla dessa matcher kan du enkelt se live via ett konto hos Unibet. Denna stream sida online visar massor av Champions Hockey League som du bara orkar se.

Det innebär via en förlängning att du kan streama lag från Elitserien när de spelar mot övriga konkurrenter i Europa i den största turneringen för europeiska lag.

För att kunna streama dessa matcher så behöver du som tidigare nämnt endast ett konto hos Unibet. Att skapa ditt nya konto är självklart helt gratis. För att sedan kunna streama hockey via direktsändningar behöver du bevisa att du är en aktiv spelare.

Detta gör du genom att göra insättningar, eller spela på odds emellanåt.

Gratis ishockey streams

Det är inte bara hockey från det europeiska mästerskapet som du kan se gratis med hjälp av Unibet

Du kan även se till att streama massor av hockey gratis från KHL (tyska hockeyligan). Det kanske är den mest attraktiva hockeyn enligt oss svenskar, men funkar helt klart för dig som verkligen älskar hockey.

En annan stor fördel med att kunna streama hockey med Unibet är att du hela tiden kan betta på matchen. Den kombinerade streamingsidan, och bettingsidan erbjuder dig att hela tiden spela på deras uppdaterade odds.

Det innebär att du kan spela på odds inför matcher som du vill sedan streama, eller varför inte under tiden som du ser matchen? Med hjälp av deras live odds så kan du snabbt lägga dina tips på pågående matcher.

  • Skapa konto hos Unibet
  • Gör en insättning & hämta din bonus
  • Öppna Unibet live streaming
  • Hitta den ishockeymatch som du vill se
  • Börja streama gratis!

sverige hockey

Tre kronor – Sveriges landslag

När det kommer till Sverige landslag i hockey, Tre Kronor. Då finns det goda chanser att se sändningar online. Däremot kan det bero på i vilket sammanhang, eller vilken turnering som Sverige spelar.

Ofta brukar det finnas gratis live streams när mindre turneringar ska avgöras så som Karjala Cup, Sweden Hockey Games eller Juniorhockey. Däremot är det inte speciellt vanligt att du kan streama hockey från OS, eller VM. Dessa turneringar blir oftast uppköpta av speciella tv-kanaler som håller i rättigheterna.

Mer information så vidare du kan streama tre kronor kommer vi uppdatera dig om allt närmare de turneringar som går av stapeln. För många människor är ishockey alldeles för viktigt för att missa. Därför är det bra att vara ute i god tid om du vill streama Sveriges landslag.

nordicbet hockey streaming

Betting på ishockey

Om du letar efter en spelsajt som kan erbjuda det bästa oddsen inom ishockey så tipsar vi om NordicBet. De erbjuder alltid några av de bästa spelen inför matcher som spelas i SHL, NHL, VM eller OS. NordicBet har sett till att satsa hårt på ishockey. Därför är det inte speciellt konstigt att många av de som älskar att följa med i SHL eller NHL har ett spelkonto där redan. 

Förutom de givmilda odds som NordicBet kan erbjuds så kommer det även finns live streaming. NordicBet har ungefär likadant erbjudade som Unibet när det kommer till att streama SHL eller annan hockey. 

Det är inte bara live streaming och bra odds som är perfekt för dig som älskar att hänga med i hockeyns värld. Det kommer även laddas in en hel del bonusar som du kan använda. Dessa bonusar är till för att dina vinstchanser ska öka, samt att du kan spela på fler matcher. 

Det är långt ifrån Unibet och NordicBet som kommer att erbjuda dig att spela på ishockey i Sverige. Inne hos nästan alla svenska bettingsidor så kommer du att kunna tippa på hockey och där med få chansen att vinna pengar på sporten. Därför rekommenderar vi alla svenska hockeyfans att skaffa ett konto inne hos en bettingsida. Det kan garanterat se till att du upplever mer spänning för de matcher som du kan se från SHL, NHL, eller från internationella tuneringar med Tre Kronor. 

se sport online

Mer sporter!

Det är naturligtvis inte bara hockey som du kan se via live streams hos Unibet. Genom att ha ett enda spelkonto så får du tillgång till massor av intressanta matcher inom fotboll, handboll, tennis, basket, och andra roliga sporter.

Den bästa hjälp vi kan ge dig som vill streama sport på nätet är via länken. Den tar dig vidare till vår sida där vi samlat alla all sport och direktsändingar som finns ute på nätet.

Vi tror verkligen att du skulle bli förvånad över hur mycket sport som det finns att streama ute på nätet. Se bara till att du är väl förbered, så är det absolut inga problem för dig.

*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter väljaKontakta oss.

1. Gå till Bet365

bet365

2. Öppna konto

Opret en konto og Stream hockey live

3. Titta på hockey

green-icon-3

Villkor gäller - IP-restriktioner kan förekomma