streama ishockey, shl, nhl, tre kronor

Sverige är ett land som under vintern andas hockey. Det finns massor av härliga turneringar och matcher som varje år ska spelas. Se till att du är förberedd!

Spela utan konto hos SpeedyBet!

Kom igång supersnabbt och vinn på nolltid!


Här kommer vi att hjälpa dig till sidor som erbjuder hockey streams. I vår lilla topplista så hittar du de sajter som vi kan erbjuda dig att sända matcher live & gratis. 

Streama hockey & SHL matcher online

Om du inte har rätt TV-paket eller TV-kanaler för att kolla på SHL live, så rekommenderas du istället till live streams på nätet. Det finns det gott om. Speciellt inne hos Cmore som har alla SHL streams som finns att titta på online under en säsong. 

Den sida som du kan streama SHL med i Sverige är alltså Cmore. Det är en streamingtjänst som tidigare erbjudit dig att se matcher från SHL gratis. De gör man nu också. Grejen är bara att det inte går att streama alla matcher i SHL gratis, utan endast ett begränsat antal. 

Detta om du använder dig av det erbjudande som Cmore har helt gratis för sina nya kunder. Där kommer du kunna se SHL gratis i två veckor. Däremot är det bra att du känner att det endast är gratis i två veckor.

Det har flera gånger varit möjligt att testa på Cmore utan kostnad. Då får du som ny medlem chansen att streama SHL gratis. Det är ett populärt erbjudande som många i Sverige redan använt sig av.

För att riktigt veta om Cmore erbjuder gratis SHL streams, så gör du bäst i att besöka deras sajt. Där kommer du tydligt se om tjänsten valt att erbjuda gratis live streams under en viss period.

Det finns även de bettingsidor som kan hjälpa dig att se gratis hockey. Däremot är det inga SHL matcher som ingår bland deras utbud om du befinner dig i Sverige. 

Så tittar du på SHL streams gratis

 • Gå vidare till Cmore
 • Använd erbjudande som låter dig se hockey streams gratis i två veckor
 • Streama SHL

Skulle du befinna dig utanför Sveriges gränser så kommer det finnas andra sidor som du kan använda för att live streama ishockey gratis på nätet. Här nedanför visar vi vart du kan kolla på SHL online som både är live & gratis. Notera gärna att det endast är gratis för dig som väljer att spela på odds. 

 • Gå till bet365
 • Skapa konto
 • Sätt in 50 kronor att spela för
 • Se SHL streams gratis (IP-restriktioner)

shl hockey

Självklart så kommer vi på Sportal att uppdatera dig kring alla SHL streams for free. Detta för att hjälpa många i Sverige att titta på SHL utan kostnad. Perfekt för dig som inte vill lägga allt för mycket pengar för att se matcher i SHL live.

Det har blivit ganska populärt att titta på matcher i SHL med streams. Detta är ett växande fenomen som bara blir allt större i Sverige.

Vanligtvis brukar personer som är intresserade av hockey redan veta vart matcher i SHL sänds. Däremot är det fortfarande en stor del som letar efter sändningarna från Sverige bästa hockeyliga.

Hockey streams
Land Liga Se inom Sverige Gå vidare
Sverige SHL Ja
Sverige HockeyAllsvenskan Ja
USA NHL Ja
Tyskland DHL Ja
Internationell CHL Ja

Utanför Sverige / Utomlands?

Om du inte befinner dig i Sverige så är det möjligt att streama SHL gratis med en bettingsida. Under tidigare år så har bet365 erbjudit alla sina medlemmar att kolla på hockey från SHL via deras gratis live streams.

Därför kan du som finns utanför Sveriges gränser glädja dig med att kunna se SHL matcher for free.

Det är viktigt att du noterar att hockey streams för SHL hos bet365 är IP-blockerade. Därför kan vi bara rekommendera Cmore för dig som finns inom landets gränser. Det är nämligen den sidan som har rättigehter att visa hockey i Sverige.

 

Se SHL live idag!

Om du inte hittar till ett erbjudande som hjälper dig med gratis SHL streams, så kan du fortfarande följa de matcher du vill se.

Däremot så behöver du skapa ett konto, och betala in pengar för att få ett premiumkonto hos Cmore. Detta om det inte finns ett gratis erbjudane som du kan använda dig av.

Ett premium konto hos Cmore kommer att kosta dig 449 kr per månad. Då kommer du att kunna se SHL live direkt med hjälp av en live stream på mobil, dator eller surfplatta.

Detta är det enda lagliga knep du kan använda för att titta på SHL live. Det finns visserligen de knep som är både gratis och olagliga. Däremot är det inget som vi rekommenderar.

Oftast är olagliga SHL streams fulla med reklam, jobbiga pop-upfönstren eller innehålla virus som kan skada din dator.

Anledningen till att Cmore är den enda sajten som kan erbjuda dig att streama SHL är för de har köpt upp rättigheterna. Det innebär att Cmore har ensamrätt i Sverige att kunna sända matcher från SHL.

Hur spelas SHL?

För att förstå hur lagen i SHL spelar under en säsong så kommer vi här ge dig klarhet i det.

Man kan säga att SHL är uppdelad i tre olika delar. Där vi först kommer börja med en grundspelserie. De lagen som klara sig bäst där kommer att gå vidare till slutspel. Väl där väntar tufft motstånd i form av matchserier som spelas mot samma lag.

Mer klarhet i detta finns nedanför där vi delat in SHL i tre delar.

Grundserien

Grundserien är där alla lag i SHL kommer att spela i. De absolut flesta matcherna som spelas i Sveriges bästa hockeyliga kommer att vara i grundserien.

Grundserien spelas i en tabell där alla lag ska försöka placera sig så högt som möjligt. De 6 lag som placerar sig högst i tabellen för SHL kommer gå direkt till slutspel.

De lag som placerar sig 7-10 kommer att spela play-off matcher. Där kommer två av de fyra lagen att ta sig vidare till slutspelet, och sällskapa de andra lagen som redan gjort sig klara.

De lag som åker ut från play-off matcherna kommer att kunna gå på semester, då deras SHL säsong tagit slut.

Lagen som placerar sig 10-12 kommer inte kvalificera sig till slutspel, eller play-off till slutspelet. De hotas heller inte av att ramla ner en division och riskera att spela i HockeyAllsvenskan nästkommande år.

De lag som hamnar på placeringarna 13-14 kommer att tvingas spela vidare för en existens i SHL. De kommer då gå kvalmatcher mot lag som hamnat i toppen av HockeyAllsvenskan.

Slutspel

Lagen som kommer till slutspel kommer att få möta andra slutspelslag. Där kommer de bäst av 7 matcher där vinnaren sedan kommer gå vidare mot en final.

Vilka lag som möter varandra avgörs av placeringarna från grundspelsserien. Vinnarena i tabellen kommer att t.ex. möta det laget som precis kvalade sig vidare till slutspelet.

I samband med att slutspelet dras igång, så ökar intresset för hockey i Sverige. Det är allt vanligare att människor i Sverige letar efter SHL slutspel streams än att kolla på matcher i grundserien.

Final

De två lag som till slut står i finalen av SHL kommer att spela bäst av sju matcher mot varandra. Det är med andra ord ingen större skillnad mellan finalmatcherna och matcher som spelas i slutspelet. Den största skillnaden är publiiken som normalt sett fullständigt kokar i samband med final i SHL.

Finalmatcherna kommer naturligtvis att avgöra vilket lag i SHL som till slut kommer vinna SM-guldet, och får lyfta pokalen för SHL.

Om du söker efter mer information om Sveriges bästa hockeyliga så rekommenderar vi dig till Wikipedias sida om SHL.

 

Lag som spelar i SHL 2018/19

Nedan följer en lista med alla de lag som kommer att spela i SHL 2018 och 2019. Många av dessa lagen är välkända, och klassiska för Sveriges bästa hockeyliga.

Kolla in vilka lag som gör upp om SM-guldet under denna säsongen.

 • HV71
 • Frölunda Indians
 • Färjestads BK
 • Brynäs IF
 • Djurgårdens IF
 • Malmö Red Hawks
 • Timrå IK
 • Linköping HC
 • Luleå Hockey
 • Mora IK
 • Rögle BK
 • Skellefteå AIK
 • Växjö Lakers
 • Örebro Hockey

Se hockey gratis

Självklart så finns det lagliga hockey streams som du kan se helt gratis. Dessa sändningar från ishockey kan du hitta hos bettingsajter som har valt att erbjuda både odds och live streaming. För att hitta till dessa sajter så kan du ta hjälp av vår topplista med streamingtjänster. Där kommer du att kunna hitta massor av gratis hockey att titta på. 

Det kanske inte alltid är ishockey sändningar från de bästa ligorna som SHL, NHL m.m. Däremot är det en perfekt hjälp för dig som vill stilla ditt intresse för ishockey en smula. Bland de streams som du kan välja att starta gratis finns matcher från DHL eller Champions Hockey League. Det är två stora ligor som du kan se gratis med hjälp av din bettingsida i vår lista. Det är perfekt för dig som vill kunna se gratis hockey live streams utan problem. Trots att dessa streams visar gratis ishockey på nätet så kommer det inte finnas någon jobbig reklam, och din sändning är av god kvalité. 

Det kan dock vara värt att känna till att det krävs en insättning för att du ska kunna streama ishockey gratis. En insättning krävs för att visa att du är en aktiv spelare som gärna spelar på odds. Det skulle bli dyrt för alla bettingsidor om det gick för alla att se ishockey streams utan att spela på betting. Nu har du istället en chans att vinna pengar samtidigt som du kollar på ishockey gratis och live. Det uppskattas av många av våra besökare som söker efter sport att se online.

Nedan finner du sajter som hjälper med att kunna streama hockey gratis. Notera gärna att dessa streams KAN vara olagliga. Det är ditt eget ansvar att kolla upp om du håller dig på lagens sida eller inte.

Det finns en hel del sajter som väljer att sända hockey via live streams. Vi har samlat en lång rad med streamsidor som kan hjälper dig som vill se ishockey live online. I vår lista så kan du hitta direkt till den sajt som erbjuder ishockey streams från den liga som du vill titta på. Där kan du enkelt ta dig vidare för att se ligor som SHL, NHL, HockeyAllsvenskan eller annan hockey som kan passa dig. 

Vi på Sportal har under en längre tid följt sajter som erbjuder dig att live streama hockey, och hjälper gärna dig som inte har full koll. Vi tycker helt klart att det är en bra idé att ta hjälp för att hitta till de bästa live sändningarna från ishockeyn värld. Det kan spara dig tid, pengar och upplevelse att hitta till en bra live stream inom hockey. 

En del använder sig nämligen av gratis & olagliga ishockey streams. Detta är något som vi inte rekommenderar. Dessa live streams kan vid flera fall vara fulla med reklam, virus eller andra saker som du allra helst vill undvika.

NHL

Om du vill kunna se ishockey live från NHL så är det inne hos Viaplay som du kan göra detta. Det är en tjänst som i flera år valt att erbjuda NHL hockey streams på nätet. Många svenskar har redan ett konto där för att kunna följa matcherna i världens största ishockeyliga. 

Utöver den bästa kvalitén på den hockey som spelas i USA och Kanada. Så finns ett intresse av att hela tiden kunna följa våra svenska ishockeyspelare i NHL. Vi har omkring 70-80 svenskar som just nu har ett kontrakt med olika NHL-klubbar. Därför är ligan speciellt intressant för oss i Sverige. 

Så är det då möjligt att streama NHL gratis? Nej, tyvärr. Inne hos Viaplay så erbjuder man alla sina kunder att skapa ett konto, samt köpa ett premium. Detta premium är det som krävs för att du ska kunna se ishockey live från NHL. Detta är något som kommer att kosta dig omkring 399 kr att ta del av. 

Du kan direkt gå vidare till alla sändningar från NHL genom att ta dig vidare till Viaplay

Där kan hitta mer information om hur du kan sända hockey via live streaming eller direkt på din TV.

se ishockey

Champions Hockey League

När det kommer till den största europeiska hockeyturneringen, så har du mycket goda chanser att se CHL live. Champions Hockey League går att jämföra med Champions League i fotboll.

Likheten är att alla stora lag från de bästa europeiska ligorna gör upp om guldet. 

Det innebär via en förlängning att du kan streama lag från Elitserien när de spelar mot övriga konkurrenter i Europa i den största turneringen för europeiska lag.

frlunda champions hockey league

Tre kronor – Sveriges landslag

När det kommer till Sverige landslag i hockey, Tre Kronor. Då finns det goda chanser att se sändningar online. Däremot kan det bero på i vilket sammanhang, eller vilken turnering som Sverige spelar.

Ofta brukar det finnas gratis live streams när mindre turneringar ska avgöras så som Karjala Cup, Sweden Hockey Games eller Juniorhockey hos SVT. Däremot är det inte speciellt vanligt att du kan streama hockey från OS, eller VM. Dessa turneringar blir oftast uppköpta av speciella tv-kanaler som håller i rättigheterna.

Mer information så vidare du kan streama tre kronor kommer vi uppdatera dig om allt närmare de turneringar som går av stapeln. För många människor är ishockey alldeles för viktigt för att missa. Därför är det bra att vara ute i god tid om du vill streama Sveriges landslag.

KHL & DHL

Det finns fler hockeyligor i Europa utöver SHL. De två ligor som ständigt skuggar SHL som den bästa ligan i ishockey i Europa är KHL och DHL. Du kan utan några problem kunna streama hockey online från dessa ligor. Detta om du samtidigt väljer att spela på betting. Det finns sidor som bet365 eller Unibet som kan hjälp dig med att direkt få fram ishockeymatcher att titta på.

Du kan utan problem ta dig till en av dessa sidor för att göra en insättning. Därefter så kommer du kunna se ishockey utan kostnad (kostnadsfritt). På dessa sajter så kommer du även kunna se massor av annan sport på nätet. Inte minst fotboll, tennis och handboll.

Se därför till att du har ett konto med minst 50 kronor för att se ishockey från KHL och DHL.

hockey vm

Betting på ishockey

Om du letar efter en spelsajt som kan erbjuda det bästa oddsen inom ishockey så tipsar vi om NordicBet. De erbjuder alltid några av de bästa spelen inför matcher som spelas i SHL, NHL, VM eller OS. NordicBet har sett till att satsa hårt på ishockey. Därför är det inte speciellt konstigt att många av de som älskar att följa med i SHL eller NHL har ett spelkonto där redan. 

Förutom de givmilda odds som NordicBet kan erbjuds så kommer det även finns live streaming. NordicBet har ungefär likadant erbjudade som Unibet när det kommer till att streama NHL eller annan hockey. 

Det är inte bara live streaming och bra odds som är perfekt för dig som älskar att hänga med i hockeyns värld. Det kommer även laddas in en hel del bonusar som du kan använda. Dessa bonusar är till för att dina vinstchanser ska öka, samt att du kan spela på fler matcher. 

Det är långt ifrån Unibet och NordicBet som kommer att erbjuda dig att spela på ishockey i Sverige. Inne hos nästan alla svenska bettingsidor så kommer du att kunna tippa på hockey och där med få chansen att vinna pengar på sporten. Därför rekommenderar vi alla svenska hockeyfans att skaffa ett konto inne hos en bettingsida. Det kan garanterat se till att du upplever mer spänning för de matcher som du kan se från SHL, NHL, eller från internationella tuneringar med Tre Kronor. 

Mer sporter!

Den bästa hjälp vi kan ge dig som vill streama sport på nätet är via länken. Den tar dig vidare till vår sida där vi samlat alla all sport och direktsändingar som finns ute på nätet.

Vi tror verkligen att du skulle bli förvånad över hur mycket sport som det finns att streama ute på nätet. Se bara till att du är väl förbered, så är det absolut inga problem för dig.

*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Gå till Bet365

2. Öppna konto

3. Se ishockey