Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 29 maj, 2018

Stanley Cup-final: Knights – Capitals, stream & tips

Stanley Cup är inne på finalmatcherna. Här tippar vi utgången av matcherna, och berättar också hur ni gör för att streama dem.

VGS Golden Knights ställs emot Washington Capitals, i final i Stanley Cup. Sju matcher ska spelas innan vi vet vilket lag som får lyfta den ärofyllda pokalen mot himmelen. Oavsett vilka som står som segrare i slutändan, blir det den första Stanley Cup-titeln någonsin för segraren.

Streama finalen i Stanley Cup

Intresset för att streama finalen i Stanley Cup väntas vara riktigt stort. Att se VGS Golden Knights – Washington Capitals med stream är dessutom väldigt enkelt. Allt du behöver göra är att skaffa ett konto på Viaplay, och att där köpa ett abonnemang. Det kostar dig 399 kronor för en månad, och det räcker alltså med en månad för att täcka alla sju finalmatcherna. Det är dessutom möjligt att visa två strömmar samtidigt, och du kan på så sätt välja att dela konto med en vän, och därigenom bara betala halva kostnaden.

  • Match: Final i Stanley Cup (ishockey), 7 matcher
  • Vilka: VGS Golden Knights – Washington Capitals
  • Speltips: VGS Golden Knights vinner matchserien
  • Odds: 1.44, Bet365

VGS Golden Knights gör sin första säsong någonsin 2017-18, och som de gör den. Trots ett helt nykomponerat lag är de den starkaste klubben i NHL just nu, och vi tror att de kommer att fortsätta sin resa mot Stanley Cup-segern.

VSG slog Los Angeles Kings med hela 4-0 i kvartsfinalen, och i semin blev det sedan 4-2-seger mot San Jose Sharks.

Washington Capitals hade det något tuffare på sin väg till finalen. De slog först Columbus Blue Jackets med 4-2 i kvartsfinalen, och följde upp med en ny 4-2-seger mot Pittsburgh Penguins i semin.

I Washington Capitals finner vi tre svenskar: klubblegendaren Nicklas Bäckström samt Andre Burakovsky och Christian Djoos. Hos VGS finns två svenska ansikten. Dessa är William Karlsson och Oscar Lindberg.

Vi tror att VSG går hela vägen i denna final, och att de vinner matchserien och därmed Stanley Cup-guldet. Detta spelar vi på till oddset 1.43 på Bet365.

Oddset uppdaterades senast 14:44 2018-05-29.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar