Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 15 okt, 2018

Spanien – England 15/10: Inför matchen, speltips & stream

Spanien tar emot England i Nations League. Spanjorerna säkrar gruppsegern vid vinst i kvällens match.

Streama Spanien – England

Du som vill streama Spanien – England live kan för att göra det direkt via CMore. Allt du behöver är att skaffa ett CMore-konto och abonnemang, och då kan du sedan titta på Spanien – England online från din dator/laptop, mobil/smartphone, surfplatta/iPad eller TV.

Det går att se matchen direktsänt, men det går lika bra att pausa, spola tillbaka eller att titta på matchen i efterhand.

Spanien – England live stream visas i HD-kvalitet, allt för att du ska få den bästa upplevelsen av din streaming. Sändningen startar redan klockan 20:00, och inleds med en studio bestående av legendaren Lasse Granqvist, den gamle räven Hasse Backe och förre fotbollsspelaren Hanna Marklund. Matchen har sedan avspark 20:45.

  • Match: Spanien – England, Division A i Nations League (Grupp 4)
  • Datum & tid: Måndag den 15 oktober, 20:30
  • Arena: Estadio Benito Villamarín, Sevilla
  • Stream: CMore

Streama Nations League

Titta på Spanien – England på TV

För att titta på Spanien – England på TV behöver du kanalen C More Live, då det är den Tv-kanal som visar matchen i Sverige.

Det går också att koppla din live stream till TV via HDMI-kabel, Chromecast eller Apple TV. Då kan du se Spanien – England via TV, trots att sändningen är igång i en annan plattform.

Trolig laguppställning, Spanien

De Gea
Carvajal – Nacho – S. Ramos – M. Alonso
Ñíguez – Busquets – Thiago
Asensio – P. Alcácer – Isco

Skador: –
Avstängningar: –

Trolig laguppställning, England

Pickford
Trippier – Gomez – Maguire – Chilwell
Winks – Dier – Maddison
Sterling – Kane – Rashford

Skador: Luke Shaw, James Tarkowski, Alex McCarthy, Danny Welbeck
Avstängningar: John Stones, Jordan Henderson

Spanien toppar gruppen

Spaniens VM blev en besvikelse, sedan man slagits ut av Ryssland i kvartsfinalen. Nu har gamla kuggar som Andrés Iniesta, Gerard Piqué och David Silva klivit åt sidan för att lämna över till nästa generation. Isco, Paco Alcacer och Saúl Ñíguez ska nu leda laget mot och i EM 2020.

Det nya gänget stjärnspelare har fått en bra start, med tre segrar av tre möjliga under hösten och målskillnaden 12-2. I Nations League slog man först England på bortaplan, sedan krossade man VM-finalisten Kroatien med hela 6-0 hemma i Spanien. I torsdags spelades en träningsmatch mot Wales, vilken man kunde vinna med hela 4-1.

Kvällens motståndare England kommer från ett överraskande starkt VM-slutspel, men har sedan inlett Nations League sisådär. En förlust och en oavgjord är facit, men motståndet har heller inte varit det lättaste i form av Spanien och Kroatien. Ikväll måste engelsmännen vinna för att ha en chans på gruppsegern. Spanien å andra sidan säkrar förstaplatsen vid seger ikväll.

England har förvånansvärt mycket skador i sin uttagna trupp, och på grund av att två spelare också är avstängda står man utan hela 7 spelare till matchen.

Speltips

Vi har svårt att se annat än att Spanien vinner den här matchen. ”La Roja” har en starkare trupp generellt, färre skador och har visat upp en betydligt bättre form än England.

England är ganska avsågat där man ligger på en pinne, och måste vinna ikväll och även få hjälp av Kroatien i dess match mot Spanien. Det kan bli en alltför stor uppgift för engelsmännen.

Vi spelar den raka 1:an här, och känner oss komfortabla med oddset 1.66 på Bet365.

  • Tips: Spanien vinner
  • Odds: 1.66 på Bet365

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar