Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 23 jun, 2017

Serbien – Spanien: Se U21 EM via live stream

Gruppspelet i U21 EM 2017 börjar närma sig sitt slut. Tyävrr är Sveriges resa över men det finns andra väldigt sevärda lag kvar i turneringen att hålla ögonen på. Ett av de lagen är framförallt Spanien som spelar mot Serbien ikväll. Hur och var du ser Serbien – Spanien via live stream kan du läsa i vår artikel.

Matchen gäller inte mycket för Serbien men Spanien kan helt säkra gruppsegern med ett oavgjort resultat. Att se Serbien – Spanien via live stream är enkelt och det går snabbt att komma igång. Extra spännande blir det om man spelar på matchen som man följer via live stream.

Spanien U21 EM 2017 fotboll

Såhär ser du Serbien – Spanien via live stream

U21 EM är en turnering som får mer och mer uppmärksamhet för varje år som går. Spanien är en fotbollsnation och intresset kommer givetvis väldigt naturligt med tanke på att de alltid är i toppen. Årets upplaga är inget undantag och Spanien slog fjolårets finalister Portugal med 3-1 tidigare i gruppspelet.

För att live streama Serbien – Spanien krävs det ett konto hos Dplay. De sänder samtliga matcher från U21 EM 2017. Det är inte att se sport från Dplay men priset är väldigt överkomligt jämfört med konkurrenterna. Matchen sänds även på Eurosport på TV och avspark är klockan 20.45 ikväll.

Matchen spelas på Bydgoszcz Stadium i Polen med start 20.45. Serbien har som sagt inget att spela för men det kan vara värt att se Spanien visa upp fotboll i riktigt hög klass via live stream. Det går att streama matchen på datorn, mobilen, surfplattan och på din TV. Har du inte möjlighet att följa matchen via live stream men du tycker att resultatet är intressant. Då kan du följa matchhändelserna via livescore på fotboll.

Spanien under 21 EM fotboll 2017

Betting på U21 EM 2017

Det finns mängder av odds på flera olika marknader att ta del av under U21 EM. Matchen mellan Serbien – Portugal är inget undantag. Oddsen på att Serbien vinner ligger på 17.00 medans oddset på att Spanien vinner är 1.12. Kanske inte är särsklit spelvärda odds med tanke på hur överlägsna Spanien varit under årets upplaga av U21 EM.

Däremot så är det 1.90 i odds på att båda lagen gör mål. Det känns som ett väldigt spelvärt odds med tanke på att alla fotbollslag alltid vill slå Spanien. Tror man å andra sidan att det blir mållöst för Serbien är det samma odds på att båda lagen inte gör mål i matchen. Samtliga odds är hämtade från bet365.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar