Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 18 jul, 2017

Såhär följer du Gothia Cup via live stream

Det kan ha varit lite dåligt med information om hur man följer Gothia Cup via live stream . Men vi hjälper dig att hitta rätt utan krokiga omvägar. Gothia Cup är världens största ungdomsturnering i fotboll och det kommer lag från hela världen med samma gemensamma intresse.

Turneringen startade den 17 juli och pågår fram till och med den 22 juli. De två sista dagarna på turneringen spelas finalerna på Gamla Ullevi och precis som gruppspelsmatcherna kommer de gå att se via live stream.

Närkamp under Gothia Cup 2017

Se Gothia Cup via live stream

För att komma igång med en live stream på Gothia Cup krävs det att du klickar dig vidare. Sedan behöver du skapa ett konto och först då får du tillgång till Gothia Cup live stream. Det går att välja bland mängder av olika matcher som sänds från hela Göteborg i flera olika åldersklasser.

Anledningen till att det i år är att se Gothia Cup via live stream är tack vare sponsringen från SKF. De har gjort det möjligt för människor över hela världen att följa sina släktingar, kompisar eller familjemedlemmar via live stream. Man behöver absolut inte ha en koppling till turneringen för att uppskatta fotbollen som spelas. Det passar alla som är fotbollsintresserade helt enkelt.

Live streamen är direkt på Gothia Cups hemsida där man enkelt kan söka efter den matchen man är intresserad av att följa. Det går snabbt och smidigt att komma igång med streamingen och efter man skapat ett konto har man tillgång till samtliga matcher.

Tysk kille flyger fram under Gothia Cup

Annan fotboll att se via live stream

Det är en hel del intressanta fotbollsmatcher att följa den närmsta tiden. Bland annat pågår EM för damer i fotboll i Nederländerna just nu. I vanlig ordning såhär års spelas Allsvenskan för fullt och till helgen ser vi sex nya matcher. Läs vår guide på hur du ser Allsvenskan via live stream.

Malmö spelar match i Champions League mot FK Vardar imorgon. Det finns möjlighet att se FK Vardar – Malmö FF via live stream precis som Sveriges matcher i dam EM. Ute Europa befinner sig just nu Östersunds IK som möter Galatasaray. Där vann Östersund första matchen med 2-0.

Precis som Östersund spelar även AIK i Europa League, fast på hemmaplan. Motståndet står Zeljeznicar för och i första mötet slutade matchen 0-0.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar