Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 21 maj, 2017

Ryssland – Finland: live stream på bronsmatchen i VM

Ryssland som var en av guldfavoriterna föll snöpligt mot Kanada efter att tappat en 2-0 ledning i den sista perioden. Finland förlorade mot Sverige i semifinalen och var egentligen aldrig när att utmana om finalplatsen. Vill du följa bronsmatchen mellan Ryssland – Finland via live stream hjälper vi dig att hitta rätt.

Matchen spelas 16.15 och går att följa på TV4 likväl som på live stream hos Cmore. Att se matchen i full HD är givetvis att föredra och tack vare Cmore är det möjligt. Dessutom är det nu att se samtliga matcher från hockey VM 2017 via live stream. Ta del av deras kampanj och skapa ett konto för att se matchen.

I studion sitter Niklas Wikegård och analyserar matchens alla små detaljer. Tiden i studion blir betydligt längre hos Cmore och bara det borde vara en bra anledningen att se Ryssland – Finland via live stream.

Ryssland - Finland live stream

Ryssland – Finland live stream

För att se matchen krävs det att du skapar ett konto hos Cmore. Sedan är det bara att klicka dig in på sport och välja Ryssland – Finland live stream och sedan är allt klart. Perfekt om du vill undvika störande reklamavbrott och liknande. Du kan även ta del av exklusiva intevjuer och analyser som bara visas på Cmore.

Matchen gäller om vilket lag som kommer knipa bronset och givetvis vore det otroligt stort för Finland som haft en tung turnering. De var nedelagstippade redan innan första matchen hade spelats och efter 1-5 förlusten mot Frankrike fick de utstå en hel del kritik. Även om den kanske var befogad var det lite väl hårt men finnarna återhämtade sig. De lyckades med det Sverige misslyckades med, nämligen att slå USA.

När du skapat konto för att följa Ryssland – Finland via live stream har du två alternativ. Antingen kan du säga upp abonnemanget eller ha det aktivt. Väljer du det sistnämnda kommer det att kosta dig 99 kr/mån.

Finland VM 2017 Live stream

Sverige spelar final senare ikväll

För att följa Kanada – Sverige via live stream gör du precis samma som för bronsmatchen. Cmore och TV4 sänder båda dagens matcher.

Vi kanske får uppleva en lycklig söndag i Norden när två lag har chansen att vinna medaljer. Förhoppningsvis tar Sverige guldet och finland bronsmedaljen.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar