Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 8 aug, 2017

Real Madrid – Manchester United: Live stream i UEFA Supercupen

Varje år spelas det en match i Supercupen som anordnas av UEFA. Här ställs två lag emot varandra för att göra upp om ännu en cuptitel. De två lag som spelar mot varandra är vinnaren i Champions League mot vinnaren i Europa League.

I år så har vi en riktigt het final att se framemot. Finalen kommer nämligen att spelas mellan två av världens bästa fotbollslag. Det är Real Madrid som kommer att spela mot Manchester United i en match. Vinnaren av detta möte kommer sedan att kunna titulera sig som vinnare av UEFAs Supercupen.

Se därför till att du inte missar finalen i Supercupen 2017. Här kommer vi att tipsa om Real Madrid – Manchester United live stream inför matchen.

super cup uefa final 2017

  • Avspark: Den 8 aug, kl. 20:45
  • Arena: Arena Filip II, Skopje, Makedonien
  • Visas hos: ViaPlay

Streama final i Supercupen UEFA

Om du direkt vill kunna streama Real Madrid – Manchester United så rekommenderarr vi här vilken streamsida du bör ta hjälp av.

Här på Sportal så uppdaterar vi ofta angående de aktuella och intressanta matcher som spelas runt om i Europa. Då hjälper vi våra läsare att kunna hitta live streams till stora matcher, samt uppdaterar med en del speltips för att komplettera.

När det kommer till matchen mellan Real Madrid – Manchester United så kommer det finnas streams att titta direkt på. Att kunna streama UEFA Supercup mellan Real Madrid – Manchester United så behöver du ha ett konto på Viaplay.

Det är nämligen inne hos Viaplay som du kommer att kunna streama Supercupens final mellan Real Madrid och Manchester United.

Att streama fotboll inne hos Viaplay är inte helt , utan kommer att kosta dig en summa per månad. Allt om kostnader för att streama sport hos Viaplay kan du läsa om väl inne på deras sajt. Där har de all information som du kan tänkas behöva.

I Sverige så förväntar vi oss att det är ett ganska högt tryck på att hitta streams inför matchen mellan Real Madrid och Manchester United den 8 augusti. I Sverige har vi många fotbollsälskare som håller hårt på Real Madrid eller Manchester United. Vilket inte är speciellt konstigt, då de är två världslag som anses vara mycket klassiska i den europeiska fotbollen.

vinnare super cup uefa 2016

Odds för matchen!

En stor fördel med att spela på betting och odds inför stora matcher i Europa är att du höjer spänningen i matchen. Istället för att bara vara spänd inför vilket lag som vinner matchen, så kan du med hjälp av betting även vinna pengar.

För att vinna pengar på odds så kan du gissa på vilket lag som t.ex. vinner matchen. Går sedan ditt resultat in, så kommer du att belönas med en utbetalning till ditt spelkonto. Perfekt för att krydda till alla de redan heta matcherna.

När det kommer till vilken sida som har bäst odds online så hjälper vi dig. Vi har redan jämfört flera av våra bookmakers och hittar just nu de bästa oddsen inne hos bet365.

  • Speltips: Real Madrid vinner matchen
  • Odds: 2,00
  • Bettingsida: bet365

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar