Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 25 maj, 2017

Pittsburgh Penguins – Ottawa Senators: Live stream NHL slutspelet

Det är jämt nu och det laget som vinner match sju går vidare till Stanley Cup-finalen och ställs mot Nasville Predators. Det är Pittsburgh – Ottawa som gör upp om den sista platsen till finalen. Vi hjälper dig att hitta en live stream till den sjunde avgörande NHL matchen.

För att följa Pittsburgh – Ottawa via live stream behöver du ett konto på Viaplay. Det är tyvärr inte men summan man betalar för förstklassig hockey i full HD-kvalitet är värt pengarna. Du slippper dessutom reklam och kan kolla på matcher i efterhand.

Är du inte helt haj på alla regler och domartecken i hockey kan du läsa vår post där vi hjälper dig tyda domarens signaler. Där går vi igenom betydelsen och hur tecknet visas så att du som åskådare hänger med på minsta lilla detalj.

NHL Pittsburgh - Ottawa live stream

Se Pittsburgh – Ottawa på live stream

Eftersom matcherna inte sänds på det vanliga kanalutbudet på Sverige är det bästa alternativet live stream. En live stream kan du följa i din mobiltelefon, på datorn eller direkt på teven via Chromecast eller Apple TV. För att se NHL på live stream i Sverige krävs det att du har ett konto hos Viaplay. Det är enkelt att öppna och för att få tillgång till NHL krävs det att du tecknar ett abonnemang.

  • Öppna ett konto hos Viaplay
  • Klicka dig vidare till ”sport”
  • Se Pittsburgh – Ottawa via live stream

Det är inte svårare än så och sedan har du inte endast tillgång till NHL slutspelet utan även mängder av annan sport. Med ett Viaplay sport abonnemang får du tillgång till bland annat, Champions League, Premier League, NHL och massor av golf. Du får även tillgång till att live streama UFC som är väldigt aktuellt med tanke på att Alexander ’The Mauler’ Gustafsson går en fight i Stockholm till helgen.

NHL Pittsburgh - Ottawa live stream odds

Betting på Stanley Cup

Det går inte bara att live streama Stanley Cup utan det går även att spela på matcherna. Bet365 är ett av många spelbolag som erbjuder ett generöst utbud av olika odds och spel. Pittsburgh Penguins är favoriter inför nattens match och det låga oddset 1.78 är något om inte annat som avslöjar det. De har hemmaplan och har på pappret det bättre laget.

Men Ottawa har imponerat gång på gång under slutspelet och var inte ens ett lag folk räknade skulle gå till slutspel. Inför nattens match har de ett odds på 4.00 och ses som en stor underdog. De har visat förut och även mot Pittsburgh att man aldrig kan räkna ut laget. Ottawa vannsenaste matchen och har just nu momentum i matchserien. Förväntningarna och pressen ligger helt och hållet på Pittsburgh, något som Ottawa måste dra nytta av. När det gäller som mest har Senators visat sig starka och vi tror de kommer överglänsa stjänlaget Pittsburgh inatt.

Matchen spelas klockan 02.00 natten till fredag svensk tid.

  • Vårt spel: Vinst Ottawa
  • Odds: 4.00
  • Spelbolag: bet365

Anledningen till vårt spel är för att oddset känns på tok för högt satt. Ottawa har som sagt tidigare under säsongen spelat som absolut bäst när de varit under press. Skulle de vinna är det verkligen som en vacker saga med tanke på alla motgångar som drabbat laget under säsongen. Extra speciellt blir det för målvakten Craig Anderson som stod över många matcher under säsongen på grund av att hans fru drabbades av cancer.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar