Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 4 aug, 2017

Örebro SK – IF Elfsborg: Titta på Allsvenskan via stream

Följ Örebro – Elfsborg via live stream enkelt och smidigt. Det går på några minuter att komma igång med en live stream av hög kvalitet. Formstarka Elfsborg kommer gå stenhårt för att plocka viktiga poäng i jakten på toppen av Allsvenskan. Örebro har inte riktigt övertygat de senaste och har mycket att bevisa för hemmafansen.

Att följa Allsvenskan via live stream är något som blivit mer och mer efterfrågat och idag finns det goda förutsättningar att se fotboll via stream i HD-kvalitet.

Elfsborg firar mål i Allsvenskan

  • Matchstart: 5 augusti kl 18.00
  • Spelplats: Behrn Arena, Örebro
  • Visas hos: Cmore sport

Se Örebro – IF Elfsborg via live stream online

För att följa Allsvenskan via live stream krävs det att du har ett konto med tillhörande sportabonnemang hos Cmore. Det är dom som äger rättigheterna för att sända samtliga matcher från Allsvenskan både på TV och live stream.

Ett konto går snabbt att skaffa och sedan betalar du en summa varje månad för att få tillgång till Allsvenskan och massvis av annan sport via stream. Av Cmore kan man förvänta sig sändningar i toppklass där experter bjuder på bra analyser och duktiga svenska sportkommentatorer. Det är även mindre reklam än vanliga TV-kanaler som annars bara känns som ett störande moment.

För att se Allsvenskan och Örebro – Elfsborg via live stream krävs det alltså ett sportabonnemang. Utöver tillgång till Allsvenskan kan man även se Superetten, SHL, Hockeyallsvenskan och mycket mer via live stream. Missa inte när ditt favoritlag spelare, gå in på vår Allsvenskan 2017 guide med spelschema och tider.

Det går snabbt och enkelt att komma igång med en stream på Örebro – Elfsborg och när man väl är igång kan man se samtliga matcher från Allsvenskan. En stor fördel är att man kan se fotboll via live stream på flera olika enheter så att man slipper vara bunden till en TV eller dator.

Se även omgångens (enligt oss) hetaste match mellan Djurgårdens IF – Malmö FF live stream & TV

Örebro firar ett mål framför besvikna spelare i Elfsborg

Helgens matcher vecka 31 i Allsvenskan

Det spelas i vanlig ordning sex omgångar av Allsvenskan under helgen. Den kanske mest intressanta är mellan Sirius – AIK då båda lagen kan placera sig på en andraplats i tabellen. Tyvärr har Malmö skapat sig ett ordentligen försprång som nästan är omöjligt för något lag att komma ikapp.

På 17 omgångar ha Malmö tagit 40 poäng och har bara en förlust. Tvåan Djurgården ligger på 30 poäng och inte ens dom hotar förstaplatsen.

Lördag 5 augusti

Halmstad BK – Jönköpings Södra, avspark 16.00

Örebro SK – IF Elfsborg, avspark 18.00

Söndag 6 augusti

Hammarby IF – BK Häcken, avspark 15.00

GIF Sundsvall – Östersund FK, avspark 15.00

Kalmar FF – IFK Göteborg, 15.00

IK Sirius – AIK, avspark 17.30

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar